Mangan Iwak Bakar ning MINA AYU


Menu Iwak Bakar Komplit

Menu Iwak Bakar Komplit

3 April 2010

Sebenernya acara ini sudah dirancang seminggu yang lalu, namun karena panitia pelaksananya (khususnya seksi transportasi) berhalangan hadir padahal sudah sewa angkot , tempat makan di perdut sudah direservasi eh batal deh…., tapi Alhamdulillah akhirnya bisa juga terlaksana acara makan siang bersamanya. Dalam rangka syukuran hari jadi Lilis dan juga sekaligus menyambut kedatangan sobat jauh ‘Wong Kito Galo’ Tono yang sedang berkunjung ke kampung halamannya. Kami berempat : Lilis, Ayas, Tono, Nunung ngumpul di Mina Ayu, walau berempat tapi rame dan meriahnya hampir sama dengan empatpuluh orang lho Seru….Menunya pun sengaja pesen ikan keting bakar jumlahnya 40 ekor kumplit sambel lalapnya….ludes tak bersisa disantap 4 sekawan yang konon mewakili sobat-sobat yang ngga bisa hadir di acara ini….

Ngantri

Ngantri

Mina Ayu

Mina Ayu

Sikaaat..

Sikaaat..

Siap...

Siap…

Setelah makan Ikan Bakar  siang itu juga kami meluncur menuju RS Mitra di Plumbon – Cirebon, membesuk Ibunda sobat kami Indrasanti yang sedang dalam perawatan karena sakit strooke di sana.

Iklan

63 pemikiran pada “Mangan Iwak Bakar ning MINA AYU

  1. laha pada mendi kini penghuni web besatu85 kuh???? sedina kien langka sing mampir siji-siji acan, wis pada bosen tah apa lagi nyusun rencana kanggo mingguan mengko???????????????

  2. waduhhhh….esuk-esok wis olih pemberitahuan via sms. isie berhubung satu dan lain hal dan juga karena bos tambang angel dihubungie, dadi kumpul-kumpul neng Mina Ayu diundur sampe sabtu ngarep 17 arpil…

    wah priben kunuh bu guru biasa di luar, bu ghaista, dkk? ya wis gah, kita garep adus-adusan dewek bari yona neng Mina ayuuuuu, garep gawa ban mobil kanggo ngelangi neng pinggir laut heheheheh…..

    • Ya wis Om mana adus2an bae dewek sing wareg Nang digawa kabeh bocah2e lamon bisa ban mobile kedik sekalian diprotoli kabeh enggo nglangi neng tengah2 laut hik…hik..hik……

      Soale ndeleng gelagate ana siji anggota Jabodetabek wis izin bli bisa meluan, lamon dipaksa gah sing teka pasti kaya wingi mung patang uwongan hehehe… engkoe malah dadi masalah kecemburuan sosial eeeeh hate….apamaning sing arep nge-bosie ora jelas ana neng endi..wis gah kien mah bli teteg atie …

      Ya embuh Sabtu arep gah dadi blih, masalae mah Bos Tambange sing due hajat pahala kiih kaya ‘Bosley’ neng film “Charli Angel” kah, kadang njemol mrintah pasukan terus mingslep maning laka tapake he..he..he.. dadi bli bisa njaminlah ha..ha..ha…

    • lalah melas temen bu ghaista….mantake gah kwak kwak kwak… baka mangan dodol duren ireng dawa segede lengen kuhh aja bari diresapi bari diawang-awangaken hua ha ha ha…. ya pantes bae baka lara weteng mah

      tapi aja-aja bokat dadi ya ngisie weteng kuh setelah mangan dodol duren hua ha ha ha….., slamet lah bu ghaista baka wis ana isie maning mah….

      • Wis gah Om aja geguyui bae dodol duren, reang sing nge-leg sampeyan sing ribut. Aja2 neng jero ati mah dipandeng2 pada bae karo dake dewek ha..ha..ha..ha…

        Ooooiiiiyyy Bu guru biasa di luar alim temen kunuuh, bli wanih maning ya Nok nyebut2 dodol duren he..he..he…

    • oh iya bu ghaista, priben jech kabare ibu santi kuh? wis waras tah lan balik meng umah? pada nengok maning yu meng umaeh….

      • Insya Allah ibunya Santi mau dijemput pulang dari RS Mitra Plumbon Sabtu besok ke rumah Santi. Njaluk dongae batur2 kabeh go kesembuhannya. Amin.

    • Ehem, Om bobad kunuh sing dipangan geblog ireng dudu dodol duren, kaya wong medan bae mangane dodol duren.

      Sok keren2an Om, padahal lara wetenge kuh kakeen rumbah ning pasar mambo kah Om.

      Bu Kukang langka abane, ujian maning tah ?????.

      Santi maaf kitae durung bisa nengok Ibu e Santi, kirim donga bae Ya San, mudah2an gelis waras Amieeeen.

      • hua ha ha ha…weruan bae bos tambang…emang sih pasar mamboe parek, dadi pas balik kantoran kah mampir dingin meng mono tuku rumbah semanggen bari eceng gondok eh salah apa kanah arane????? eh genjerrrr….. ya pantes bae mlilit mah.

        eh bos andmin, acarae dina sabtu kien bae lah. aja kesuen mengko molor-molor terus waktu…bli sida maning…mending sabtu kien bae. ya sisan bari njaluk tulung bu ghaista eh bu apakanah…eh buceleb hik hik hik kongkong warai pasukan dermayu.

        iya sirah bos tambang, embuh kunuh apa kumat maning tah bu kukang karo nok eti kuh bli nongol-nongol…ana apakah????

      • Eeeeddd…..hadiiirrr…. ujian bae, pegel gah, endase wis ngebul kih.

        Punteeennn beribu2 punten ya batur2. Baka sabtu kien mah, kita e beli bisa melu. Ana acara sing beli bisa ditinggal. Tapi beli papa jeh naaang…noookk… pada mangkata bae ya. Aja gara2 kita beli melu, trus dadi beli sida (diiihhh…geer temen ya…ha..ha). Maksud kita mah, supaya acarae tetep bae sabtu kien, beli papa. Daripada mundur2..engko malah beli sida, soale Bos tambang arep meng arab maning jeh, ana kupluke sing ketinggalan…(xi..xi..xi).
        Engko Abink, Hani, Ety, tek hubungi ya, semoga bae bisa teka.

        Eedd…, matur kesuwun sedurunge yaa. Wis bener2 arepan duwe hajat pahala….nyenengaken batur2 besatu. semoga barokah, tambah akeh rezeki e….lan tambah sukseeesss. Amiin. baka tambah sholeh mah, kudu jeh…, tasbeh aja kari yaa, gawanen terus.

        Eeehhh…tapi kitae rada keder sirah baka arep ngekek kuh, wedi kualat…ha..ha… Wis alim bener tah Ed ? baka nyimpang2 setitik mah olih kanah yaa. Keri sirah nang baka beli moyok kuh…hehe.

        Ok, batur2.. sepisan maning njaluk pangapura yaaa… semoga acarae lancar, meriah, , terus akeh sing teka yaa. amiin.

        • wah pastie gah bu kukang kih garep reproduksi maning ya…soal ngrungu-ngurungu kuh bapak kukange wis balik sing padepokan mertapada neng tengahe jagat rimba hutan kayu hik hik hik….
          ya wis lah bu slamat dinikmati bae…. aja kayak bu ghaista sing ngawang-ngawang geceki dodol duren ireng se lengene, wetengah malah dadi lara ha ha ha ha….

        • Apaaa ..Diiiz..Bos Tambang arep balik maning meng Arab arep emet kupluke sing ketinggalan lg umroh ? Pantesan bae jeh diejak tahajud bareng emong2a, kapa sembahyang bli langsung ngadepi temboke ka’bah, rupane kupluke nyangkut neng kono…?????

          Ari soleh mah soleh dikat sekien Bos tambang kuuh, tapi ari bener2 alim mah ya embuh kunuh. Tapi kayane mah masih setengah alim, solae masih bisa moyoki batur jeh. masa reang diarani Bu Kecebleb eeeh Bu Celeb, enda2an ngomonge pelo jeh padahal mah ngeceh kanaah….hehehe..

          Tapi semono gah kapa laka Bos tambang kuh, web kien kih dadi geger….

          • Tobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat, Om ikih bocah sekali nulis ndeweki ya Nok mani akeh pisan, kaya mbalesi surat sing fans kah Om, anu si Om biasa ngadepi wong demo ning pendopo kah, dadi baka ngadepi bocah2 B1 mah cemen ya Bu, dicalonaken dadi Bupati bae tah Om tapi Bupati ning Tarling, iya Nok terus sing angger ya.

            Bu kukang keplayon, nembek mangan sepisan wis ngirit ngupai komentare, wis gah Bu mana biasa kah ngiloaken godong jati maning baka wis kumpul traktir maning ya Bu.

            Kanggo Santi, kirim do’a bae ya San, mudah2an Santi dan keluarga selalu dalam lindungan Allah S.W.T. Amien. Bu celeb aja di poyok kuen mah do’a serius kunuh.

            Boss Admin coba gah gambare sing paling duwur kuh diganti, maning2 baka manjing blog sing katon pertama gesek petek, gantien karo gesek cucut lalabe bendara karo remucu kuen kuh kedoyanane Ibu Celeb mah.

            Bu Luar Biasa lagi sibuk mriksai ulangane muride tah ?.

            Nok Eti, gawe perjanjian maning tah karo anake kuh, dadie beli metu2.

            • mau bengi Bos Tambang tak tonggoni ning prapatan sampe esuk bli lewat2 jeh laka klayab-klayabe acan…lewate endi sih bos..kita arep ngupai laporan perkembangane rencana mangan2 ning glayem jeh…ana sing wis bli sabar pisan kunuh bos sampe ecese blaratan mendi-mendi, apa maning krungu acarae diundur tambah stress…ikuh sampe ban mobile arep diopot kabeh papat-papat jeh nggo adus-adusan ning laut …
              Dadie pribe kih bos…..mangan-mangane Saptu tanggal pitulas bae ya…amber wong kito galo bisa meluan teka…

            • ….nTas seng mBandung bOs tambang,……….
              ngurusi gajie para pegawe SLB keeh……masih pada vegel keneeh…apamaning lagi esuk kang admin sms yen acare sampeyan diundur …..wis gah dadie bad mood……

              sing bener bae gah kang admin, iya tah ban mobile nggo adus2an kuuh….bokat qt mah arep dipanggang….mandanapa rasane yaaaa……bu Nu2ng ngecebres bae ….ikah godong kangkunge durung dielapi……hi hi hi…..jabotabek anyeb taah?….

            • Iya Wis Boss bener tgl 17 bae sedenge gayame kita wis pada tua, dadi ngedol gayam nganggo nraktir mangan, haaa…ha…ha.., dadi gemuyu dewek Bu Cebleb di omong ngecobres bae … ha…ha.., apa maning jare Bu kukang di arani mabok kecubung jech Bu Cebleb ha…ha..ha, wis ga ah Bu, mana pada tukaran dewek bae, bonggan sampeyan mah masa ana batur Ban mobile kongkon dicopoti nganggo nglangi, untung sing di omong uwonge wis tua dadi bli nyewotan ha…ha..ha.., Om wis tah nrima bae dianiaya kuh.

              Maling2ane sering ngadepi demo ya Bu cebleb dadi ora wedi didemo batur sekelas wis gah Bu kitae arep mesem dewek dikit ya.

            • laaahhh….dadi bos tambang arep adol gayam dikit tah nganggo bayari meng glayem kuh ? jare lagi wingi kuh ngomong tas kulakan korma ning arab….nganggo didol ning tanah abang. beli sida tah ?
              eeh..gayame digawe dodol bae bos, pasti dituku kabeh ning bu celeb………..wakakakak….

              Ya wis…bagenlah sing endi bae rezekie ya bos, sing penting mah sabtu tgl 17 sida ya Bos ?…temenan ya? wis tek catet kih…
              bonggan sirah baka beli sida, wiwitan gayame tek gondol meng bogor.

              Liiisss…..aja bad mood yaa, wis ana kejelasan kih, tgl pitulas jeh. sok gah….di woro ning batur2 dermayu ya. eh…iya kan Ed ? aja klalen pak lurah bari bu lurah glayem dipai weruh, engko tgl pitulas kongkon sambutan ya…xi..xi..xi..

              Nunk…tas mangan ceplik tah ?…..dadi sregep ngomonge…. Arep borong dodol gayam beli jeh ?…..ha..ha..ha

            • Diiiiz…..mdh2an g ada halangan ya…….

              Geger do2l bae…….do2l gayam do2l beton……doyan bli bu Celeb……?
              Bos tambang baka ntas bali sing arab gemuyue bloli nyekakak….dittu2pi sorban coba toli uwise aja kari nyebut ‘astagfirullaahal aadziim….’ trus wudu maning trus wirid maning… tobaat …….
              Los bae baka si Oom nyewot mah……dikutuak jadi katuak……hi hi hi…..

            • Alaaa caaaahh…… ikah melas temen si Om, lg enak2 adus2an neng tengah laut karo anak2e dikat tiba2 udan gede pisan, pendopo bae sampe kebanjiran jeh. Clingak clinguk si Om luru ngauban angel pisan kebek uwong, pengen balik keder maning ban mobile wis diprotoli kabeh go nglangi ……

              Naaang..Noook… ari Bu Cebleb bisane dadi ngecebres bae kinih yaaa…. siji ya memang kaget kenang gledhek, keloro bareng urip lawas neng gg 8 bae kuh akeh gaule karo wong adol rumbah, dadi ya mengkenen iki ….hehehehe..

              Awas gah Bos Tambang, ati2 sampeyan kuuh adol2an gayam. Ikuh wiwitan dake e setan. Aja sampe bengi kene erep2 diudag2 neng kuntilanak hahahahaha… Reang mah bli melu2an ga ah…..

              Insya Allah si Tonex arep meluan jeh acara mangan2e. Bos Admin ko njaluk laporane ana pirang uwong sing meluan. Soale si Tonek arep gawa dodol duren maning tapi wis diarani sesuai sing teka, amber aja pada rebutan lan kesirian. Soale sampe sekien gah ana sing masih ngecees kerna bli kebagian hehehehehe.. Tapi punten jeh Bos Tambang, “dengan tidak mengurangi rasa hormat”, kuitansi pembelian dodol duren e jaluk ditebus neng sampeyan enggo ongkos balik maning jeh meng Palembang heheheheee..

              Waduuh… Bu guru biasa di luar, daripada kon ngelapi gendeng pendopo luruh masalah karo Bupati, ya mending gah ngelapi godong kembang jeh Nok, bisa ngilangaken strees…karo nembang lague Ghaisha kaaah apa lague Aas ya ‘Ngenes Ditinggal Kawin’… alamaaak……

            • ya bener lah bu ghaista, wong kita gah olih bon ne jech. cuma regae urang kuh dudu 65.000 tapi 75.000, kuh salaeh mung siji.
              tapi ya embuh baka jus trasi mah, soale sing tuku jarang sih bu…

              wah bu ratu aja mengkonon, engko bos tambang bisa sewot, masa garep meng glayem bae kudu ngedol wiwitan ‘setan’ gayam dingin hik hik hik….bati sing ngeruk lemah bae durung entong-entong, maka garap ngedol wiwitan bli kaci lahhhhhh

            • ya aja klalen bos tambang, oleh-oleh sing batam e, masa kudu wong kito galo bae sing gawa dodol duren, sing kuwen gah wis nyebabaken bu celebe kelaran wetenge…

              priben sih bu guru biasa diluar kih, kan bos nuklir jare garep nginep neng pinggir laut glayem, ya iya lah betek sega dewek, toli gah akeh pisan iwak keting pating sliwer kanah, ya diseseri dikit kanggo lawuan bengi bari ndeleng rembulan.

              lewih rame maning baka bu ratu junti bedakan sing kandel bari nyanyi b’Tarpen trus joget muter-muter bari bu ratu kukang, nok hani dkk ha ha ha ha….

          • busung sirah bu ghaista…dina sabtu mau, meski wis ana pemberitauan sing bos admin, kita karo yona, ari terus emboke bocah tetap nonggoni neng MINA AYU. sing awit srengenge di duwur ubun-ubun sampe bedug asha, masih dolanan bae neng kono.

            bokat bae ana sing teka…eh sampe wis bosen ndelengi iwak keting sing pating sliwer mangani kulit urang bari endas iwak kerapu, langka siji-siji acan kang nongol. sampe clana kolor garing maning, ya trus balik lah…..pegel jech melototi banyu laut melulu….

            • Sing bener gah Ooom, qt balik ngajar kan dijemput ayah tercinta (bapane bocah) trus meng Mina Ayu jam loroan luwih….pokoke mah nyampe e jam telu kurang seperempat…..do2doke gah parek tempat wingi2 qt2an pada mangan kaah…..kao ndelengi iwak cilik2 sing pada rebutan panganan…..laah sampeyan teba ndi sih Oom, lagi sms kah qt nembe tekang umah kanah….tak kira kuh guyonan…..(balike kuh jam pa2t luwih )

              Bu Nu2ng…..ternyata wong kito galo dadi kiyeng balik meng dermayu ya….
              Blenakan ga ah lagu kuen mah……enak gah lague b’Tarpen…..hi hi hi….

            • ya Allah….sing bener sih…lah kita karo yona bari ari bolak-balik meng pojokan jech. massa sih??? emang sih kita olih tempate neng parek gepuk klapa enom kah, neng kono. sumpah serapah lah. masa iya bli ketemu, eh ladalahhhh matae pada ketutup kabeh bokat mah ya.
              emang waktu semono kita bli gawa xenia, tapi kijang ijo royo-royo…. sing bener sih ana neng kono kuh?

            • kwak kwak kwak……ya maklum lah bos tambang, ari bli sida kuh mengkonon dadine, daripada dipikiraken terus terusan kan bisa blai kunuh trus bisa-bisa dadi muride bu guru biasa diluar.

              dadi sida tah….sabtu mengko kuh? wis kih tak pai ancer-ancer regane iwak karo panganan sejene sing ana neng MINA AYU

              Kakap Kerapu Rp 50.000 per kg
              Kakap Merah Rp 50.000 per kg
              kakap putih Rp 50.000 per kg
              Bawal Rp 35.000 per kg
              cumi-cumi Rp 50.000 per kg
              udang windu Rp 65.000 per kg
              udang vaname Rp 60.000 per kg
              kepiting manis Rp 75.000 per kg
              iwak peda Rp 35.000 per kg
              teri susu Rp 50.000 per kg
              jeruk panas/es Rp 4.000
              es kelapa muda Rp 6.000 per biji
              jus melon Rp 5.000
              jus terasi Rp 5.000

              sega bari lalapan gratis……. trus baka pengen pepes keting bisa nyeser dikit neng pinggiran laute kah…dimasak dewek hi hi hi…

              kuh blih bisa diancer-ancer gawa duite kudu pira. baka ada wong 20 bae sing teka, ya masa entonga lah 10 juta mah……ya luwihe bisa dibungkus kanggo digawa balik ya bli bu ghaista?…..

            • Wah berarti ari kumpul-kumpul mangan ning Mina Ayu pesene Sega bari lalapan bae ya Om, amber gratis….ora usah mbayar..

            • ya baka bos tambange bli isin mah olih bos admin….tapi kita sing wedi bokat bu ghaista dkk pada protes, engko sing tangung jawab sapa???? masa santi kudu ngucuraken duit kas, ya melas lah

            • paingaan….nyongan gahlaka jaran seng tulisane REPUBLIKA e seeh….dadi y mbuh…bli ndelengi rupane siji2 uwong jeh….

              y Wis lah tapi lucu bae kaah……pada autis kabeh……
              jare sapa Om sega gratis kuh, arep betek dewek taah…..

            • Alhamdulillah Bos Tambang sampe seprene masih diparingi eling. Tapi ya embuh lamon acara Sabtu tgl 17 e gagal maning mah, kayane nambah arep ana sing stresss maning. Arep gawa kemul karo bantal turu neng glayem saban dina nonggoni batur bokat bae ana sing teka hehehehe….

              OOm, bener bli kunuh daftar rega2 sing ditulis kuuh. soale qt e arep go gawe SPJ. Tapi lamon Jus Terasi tek anjingaken kah, kaya e dadi temuan KPK bli ya ?????????

              Lalaaaah ya… Bu guru biasa di luar, apa bae gah lague kudu b’Tarpen jeh… aja2 agi bengen gah luruh suami kudu lewat audisi dikit sing mirip yayang Ariel b’Tarpen ya…hahahahaha …..

            • EEEdddd….bonggan sirah kudu sida tgl 17 ya. Kitae wis ngupai weru tim Jabotabek+cianjur kih. Sing wis semangat arep melu kuh Abink bari Ani. Hani masih insya allah. Ety jaree mah tgl 17 kuh durung bisa gabung jeh (hiks…hiks..hiks…nangis kih Et). Fatur bari Wibi durung ana balesan. Semogaaaa bae pada berobah pikiran ya, dadi bisa meluan. amiiiiinnnn.
              Malahan si Abink takon, arep nginep ning endi jeh. Tek wara bae, nginepe arep ning pantai glayem, engko nggawa tenda bari klasa. Jare deweke kuh..gawa kompor beli jeh. Laaahhh..kayae mah pengen nginep temenan kunuh. Ya wis gah, nganggo baturi si oom bae yaa.

              Oom….wiwitan gayam kuh baka di dol regae pira ? baka urupan karo mangan2 wong rongpuluh ning mina ayu kuh masih susuk beli jeh ?

            • daftar kuwen kuh bu ghaista sing tak pesen lagi mangan sabtu wingi. bon masih tak simpen, perlu bli bu????? hik hik hik

            • Ha…, ha.. kuenkuh rega ning pasar kosambi tah Om ?, Serius Bu Kukang, sekiki kitae arep meng Batam dikit, mudah2an tgl. 17 Bisa mabur meng IM, nginepe kongkong meng WIWI PERKASA, bayare njaluk meng pendopo temonana Ibu Cebleb Gg.8, beli An, dadi serius ya tgl. 17 ya ??????

          • Laporan dikit ga ah kAng Admin..: qt wis undang2 batur2 wil. barat (kinoy, karjadi, hasnah n mukaral) hasil: kinoy oke, hasnah n karjadi bli bisa ana acra kluarga, mukaral no comment……jeh…

            wil. Im kota para emak2 (heni, li2k, ratna n dunsari)…hasil: dunsari oke….ratna n sejene no comment…..begitu, trus para bapak2 (karlan n saleh) no comment…….laporan pragat, hamba wis melaksanakan permintaan paduka…..

            Oh ya santi n mutim durung dkontak, bu nu2ng bae gah ya …punten….kelewat….
            wis gah baka batal maning….qt kewirangan keeh bos tambaaang……pokoke baka kejadian mengkonon qt mah njaluk pemulihan nama buaaiik……

            gAh ….betek dewek mah ngkoe karooon….muyees…….

      • Molane gah Bos Tambang, urip kuh aja nguplek bae neng jero bumi, ngureki bae lempung, olie yuyu maning yuyu. Dadi ana wong IM mangan dodol duren kuh dadi kaget bin takjub hehe… hehehe…Tapi sebenere mah sampeyan kuh ngeceees mun mela jeh bli kebagian.. hahahahaha…

        Ari lara weteng mah emang sih tes mangan dodol duren kuh dilanjut mangan rumbah, tapi rumbahe rumbah godong alur, sing kaya suket pucuke lancip2 kah. dadi ya tes dipangan langsung mules pada ting krecos….

    • Waduh Bu Luar Biasa, wong IM kuh masih bengkeng bae tah ??????,Bu Cebleb pribe kuh tanggung jawab sampeyan jech, pokoke baka wong IM bli bisa teka, uwis alesane apa bae tulung2 ya Bu Cebleb nyelanga satpol PP, baka beli nyambat bocah Kopral Dali Bae (ketua kelas) , kongkon di jemput paksa kaya Susno pribe Bu cebleb, barang mabok dodol duren dadi idep, lagi repot ngurusi MARKUS Kandang Wedus tah Bu Cebleb ??????.

    • kuh bos admin, priben je baka dina sabtu bae, stuju ya bos tambang….seur enakan gah dina sabtu he he he… kader gah wong bank mah libur dadi pasti bisa melue jech…
      ya sukalian ngrumus aken kanggo reuni akbar kuh priben, mengkonon bos admin.

      • ari kita mah setuju bae om….sabtu kien mangan2e kuh ya kita meluuuu, ngko sabtu ngarepe mangan2 maning ya hayuuu..ha..ha..
        sing jabotabek pribe ? dina saptu kien bisa beli jeh?

    • setuju lah bu ghaista…..amber kulae bisa meluan, soale dina minggu garep lelampah malih teng mbandung jech. maklum lah ari kerjaane kuli eh buruh mah mengkenen iku…..hik hik hik

      • Oooom qt jumat meng mBandung…….
        asYiiiik wekend-nan truuuuz……..acc lah bu Nu2ng …..y Ooom baka laka sampeyan kuh ‘anyeb’ hi hi hi…….

      • jumat sokiki tah bu guru biasa diluar? hebat temen sih unggal minggu jjb truss…
        pantesan kendektur bus pada wedi kabeh….bokat dianjing aken meng slb sih gara-gara salah ngarcisi… hik hik hik…
        baren tah bu balike, tapi kita nembek pragat jam 7 bengi jech

        • IyA oMMMM, waduh priben y, bature qt seng neng gedung sate gah ngajak mampir jeh ana bazar ….toli bokat arep ketemu De2 yusuf kaah jeeh……

          Ya arane gah guru biasa di luar, dadi pegaweane metu bae neng jaba kabeh seeh kerjaane…….hi hi hi…..

          • ya wis kalo begeto mah, dilanjut bae bu guru biasa diluar, acara meng gazeboe, trus aja klalen ngajak dede yufus mangan dodol duren kah…hik hik hik

    • Tahajud Ning Endi Bu Celeb gg.8, langka ka’bah e, ning adepan Al’Hikmah bae tah Bu Celeb ?, ha…ha…ha.

      Amie……..eeeeeeeeeeeen, bagen doa ‘e bae gah syukur Alhamdulillah.

    • Idih wong gg.8 protes, kita kan balaan jech Bu, bengen kita ning Gg.5, adep2an jech, ngejak musuan tah ? ha…ha…ha, aja ya Bu ?

  3. iya ya bu guru biasa diluar, ikuh satpam-e kita telp ngewarai udan angin pating glegur gledeke sampe-sampe turue pada kekepan kabeh jech….

    wah bos admin mah ngeceh pisan, dudu iwak keting kunuh, tapi cumi bakar manis pedas, udang vaname bakar, kerapu, kakak merah sing bibire kandel kwak kwak kwak rasae manis pisan. wah wis gah enak teuuunaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn

      • iya bener kunuh nung. Baka wong lagi nyesel kuh, kerapu gah kedelenge keting. Kakap gah katone mah emped…xi..xi..xi.

    • waduuh…. Ndeleng gambare, kayae enak temen kunuh ya. Semono akehe kuh, wong papatan bae ya sing ngentokaken. Liiiisss…sapa sing mangane paling akeh…? ana aban2 sih, sing gepeki dodol bari diciwir ya….ha.ha,ha. Endi kanah bos tambang ya ? Jaree tas teka sing arab kuh garepan ngejak besatu meng glayem jeh. Booossss…..kapan euuyy ?

      • Alhamdulillaah Diizz smoga barokah…..
        Sing jelas wong kito galo mangan kerapu sampe ndas2e keding pragat….baka diranking seeh bu nu2ng peringkat keloro sampe bli bisa tangi…..kaya sinden sikile dilempit bae….ngleprok…xi xi xix karo ge2r bae do2l duren……

        ayo sirah bos tambang akeh seng nagiiih……priwen kiniih….?

    • Wis ga Om aja enda2an, wedi ning Bu luar biasa tah …., sampeyan wis biasa ora mangan mengkonon kuh ?????,

      Boss Admin, Sok gah di atur waktune amber bisa kumpul kabeh Ning IM…. pengen jech..

      Batur2 maaf jech baka ana omongan sing mblenakaken ning ati… maaf ya.

      • wah bener sirah nok ety kanah,,,,,
        Bos Tambang , ya wis kita lagi rundingaken waktue karo tim jabotabek bari tim IM kih amber pada bisa teka kumpul…
        Alhamdulillah balik sing padang pasir rupane Bos Tambang wis akeh perubahane jeh,,,sekien mah dadi luwih alim…kita mbayangaken ngko ketemo Bos tambang kuh nganggo kupluk kaji trus tangan tengene geceki tasbih cangkeme komat-kamit terus…..

        • Ha…..ha..ha…, masih ana uwong sing blibisa turu, wis gah mana turu dingin Boss, bokat tambah entok sira ?, pribe waras tah ….., wis tak dongakaken ning adepan ka’bah jech amber gelis sehat, awas gah aja digeguyu maling2ane kita sing komat kamit…….

        • tobatttttt wirdan wong loroan bae sampe nyebrang bengi ya….kwak kwak kwak….

          ya sukur lah ari wis balik sing arab mah trus gawa sehat lan perubahan…

          bos admin, dina sabtue bae sih kumpul-kumpule. kan sampeane dina minggu meluan rapat karo panitia smanim….ya pasti suwee.

          mun dina sabtu kan kumpul-kumpul bari batur-bature bisa panjang dan pannnnnnnjaaaaaaaaaaaaaannnngggggggggg

  4. Tul kang Admin, jare dukune aja luwih bli kena kurang….kudu ntok aja ana sing kari….amber pekayane mayeng jeh…. hi hi hi…

    waduuh mati lampu….peteng ora katon kiih hurupee….

Silahkan tinggalkan komen anda di sini

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s