Absensi

Halaman ini adalah halaman absensi yang berisi data pribadi warga BESATU 85 yang hanya bisa dilihat jika menggunakan password (klik disini).

Apabila warga BESATU85 ingin melihat daftar absen secara detail, silahkan menghubungi Admin lewat SMS (085641194477 atau 081325551819) atau Email untuk mendapatkan password nya.

Iklan

35 pemikiran pada “Absensi

  1. Busyeeet…bener2 bubaran tah web kih…qt mlesat…sejene pating blesar….apa sampeyan2 kuh bli pd saling kangen tah cah…sok gah pd kandaan maning…aja kudu nonggoni reang bae ya…jd ge er dewek kih hehe…

  2. Eh Wong Tegal .. wis pragat durung pindahane … aja klalen slametan … maa…aaf beli bisa ngrewangi .. melu ndongakaken bae …… mudahan2 dadi tambah sukses .. ning Cibinong ……

      • Sip Daftar pertama … ngrewangi gawe pager .. perlu apa jeh ….Nang .. mudah2an bisa bantu …, ikuh bature … rewel pisan … wkwkw .. dasar wong wadon … wis rada tua … wkwkwkw …. tambah nyewot .. tambah mengkerut …… .. jor aja di alok2i amber tambah nyewot ……….. wkwkwkwkw

          • Punten gah Arjuna Ireng …mrenges apa guteng…aja wong tegal bae sing disumbang kuh, qt gah jaluk pecingane go meng salon…amber tambah awet enom …kaya Dewi Nawang Wulan…

            • Dasar sampeyan kuh Bu … wis duwe umah 3, sing loro dikontrakaken masih luru bati bae…… wkwkwkw ….. bayar zakat belih sampeyan kuh Bu ……? …. wwkwkwkw .. .. baka sida ngalih undangana batur2’e kuh wong tegal ……

  3. Admin + semua koordinator di blog nech tidak ada satupun yg aktif ……….????? klau bisa diganti semuanya …….. …..
    “Black Arjuna”

  4. Berarti tinggal 2 orang lagi yang yang fotonya belum terpasang, Sriatin dan Wawan Suwarno (alm.) … segera menyusul untuk tampil (mudah2an dapat gambarnya)

  5. Admin nya kemana… ? Bu celeb tulung di seret Adminnya .. semua Ex B1 85 dah banyak yg antusias .. ma nech blog … .. Admin nya males banget ngasih respon …???? .. masa ngomong bae kudu di sawer kaya biduan organ …..?????????

    • Kl dah banyak yg antusias ma nih blog ya tentunya banyak yg komen jeh bos..wis bli usah nunggu admin nongol gah bli masalah….bokat adminnya lg putek dewek mikiri hidup bos….Qt gah wis sue ga ada komunikasi ma admin…Jd kiyen kudu kepribe bos, pasang halo2 bae tah neng gang 8 karo gang 5…bokat bae bs krungu mpe wilayah haurgeulis, sukra, dan sekitarnya hehehe….Bos Radioe pd bae meluan blekepek…mbuh ngurusi bae bisnis karo ngarang buku humor….sejene apamaning bos…

  6. He.. he… masih belih kanah Bu ..Uma’e Pa’ Sutaji.. ning iringan .. SMAN 1 ….. kelingan enggo pranti njaluk nginung baka tas Olah Raga …….wkwkwkw .. dadi rada melo ya Bu … coba Bu … Om wartawane kongkon .. ndongol ……????

    • Waduuh bli weruh bos…Sebenere si Om gah ngelangi sampeyan bae kanah , tp pd bae kerase karo sampeyan pd bli gelem metu sing tongkrongane…Makae bos jare qt mah sampeyan kuh manjing maning bae neng fb besatu..lg rame2e bos..soale akeh sing pd komen..apa maning bu guru solot pisan komene qkqkqkqk….

  7. Wkwkwkw ….. wis tua .. dadi doyan nyewot .. ya Bu .. Celeb ( sorry di ganti Bu imoet … embuh teba endi imute kuh …) … wis gah .. sing penting masih pada waras kabeh .. mudah2an masih pada di pai waras kabeh .. masih pada bisa ketemu maning …

    • Ya ari bli ngalem dewek toli arep sapa maning jeh bos… sing penting apa jare atie qt bae, yen qt kih rasane emang msh imut2 kaya semut…ehehey… Eh bos, si Om kih weruh blih ya yen sampeyan sekiyen nongkronge neng kene…soale goleti sampeyan bae.. rada sengkleh laka bala go nyrawati batur sing lg tak berdaya …

  8. Aja nyewot2 bae gah bos…masalahe iki tempat msh anyar durung disajeni…jd msh akeh sing pd wedi bokat ana demite. Sampeyan sing pertama manjing lan komen wis bebacaan durung karo mai salam?

  9. Siapa yg bertanggung jawab ma blog nech … dah banyak yang comment .. tapi lom ada tanggapan apa2.. dari pengelola …. ???? tutup ja .. klau males njawabnya……….

    • Maksude nanggapi apa jeh cah…wkwkwk …ko yg komen ada yg pake nama bodong sih…Rokid, alhamdulillah kaosnya dah nyampe ya, aq lg nunggu kbrnya…ternyata ol jg di sini…mudah2an muat ya…

  10. Mas INDRA lagi keloas .. kaya lagu .. durung ngupai respon … baka wis bli kuat ngetik … nyambat .. tangga bae .. wong Tegal ….. wkwkwkwkw ….

  11. Ass wr wb. Trims kiriman kaosnya, buat nunung dan kang indra serta rekan b1 semuanaya. Maaf saya baru kirim kabarnya. Wassalam….

  12. Mas Indra, saya Thank’s berat buat anda yg menyediakan layanan ini. Saya pikir ini bagus buat kita2 untuk saling tukar informasi dan berkomunikasi diantara sesama warga BESATU’85.

  13. Dadi comentator pertama … wkwkwkw …. bagen beli ke daftar + bli bisa ndleng gah … .. ..
    Salam aja buat semua Ex B1 ’85 Bp. Admin ……….

Silahkan tinggalkan komen anda di sini

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s