Ruang Keluarga

Ruang Keluarga BESATU’85

Parade Besatu 85 ( masih terus di up date )

Di Ruang Keluarga ini mari kita duduk sambil berbincang-bincang dengan santai, saling memberi salam….saling menyapa dan saling mendoakan. Di Ruang Keluarga ini juga silahkan saling memberi ucapan selamat kepada sobat Besatu ’85 yang sedang berulang tahun, mengkhitankan anaknya , mendapatkan momongan baru, menikahkan anaknya…dan sebagainya, yang jelas kita sebagai keluarga besar senantiasa selalu berbagi dalam suka maupun duka…

4 Mei 2010

Tanggal 4 Mei merupakan tanggal yang sangat istimewa buat besatu,  karena  tanggal 4 Mei adalah hari ulang tahun dua anak kembar besatu yaitu Bu Celeb Nunung dan Nok Ety….Ya tanggal 4 Mei adalah hari bahagia buat kalian….selamat Ulang Tahun semoga panjang umur dan semoga Allah selalu melimpahkan rahmat dan keberkahan di sepanjang hidup kalian….amin…

happy birthday

happy birthday

Nungs birthday

Nungs birthday

14 April 2010

Ultah Admin

Ultah Admin

25 Maret 2010

Lis B'DayWish you a many many happy returns of the day. May God bless you with health, wealth and prosperity in your life

22 Maret 2010

Mohon doa dari rekan-rekan untuk kesembuhan Ibunda Sartono yang saat ini sedang sakit dan  dalam perawatan di RSUD Indramayu…..Semoga Allah memberikan kesembuhan kepada beliau…amin.

Ibunda Sartono

Lilis dan Nunung Menjenguk Ibuda SartonoHari senin 22 Maret 2010, Llis dan Nunung berkesempatan membesuk Ibunda Sartono di RSUD Indramayu, bagi rekan-rekan yang berada di wilayah indramayu dan sekitarnya apabila ada kesempatan dan ada waktu luang sudilah kiranya untuk membesuk beliau, terima kasih.

Iklan

143 pemikiran pada “Ruang Keluarga

  1. Innalilaahi Wa Inna Ilaihi Rojiuun……..
    Telah berpulang ke Rahmatullah Ibunda saudara kita Abink (Wibisono) Pada tanggal 30 Juni 2010 di RS PMI Bogor.

    Kami segenap keluarga besar Besatu 85 turut berduka cita yang sedalam-dalamnya. Semoga arwah Almarhumah Ibunda Abink mendapatkan tempat yang mulia di sisi Allah SWT…semoga amal ibadahnya diterima, semoga diampuni segala dosa dan kesalahan-kesalahannya. Dam bagi keluarga yang ditinggalkan semoga diberikan ketabahan, kesabaran dan keikhlasan….amin yaa Robbal Alamiiin…

    (mohon maaf berita duka ini baru kami informasikan)

    • amien amien amien ya rabbal amainnnnnnn. walau baru tau ada kabar duka, tapi dari ahti yang paling dalam, kami sekeluarga turut berduka.

  2. Untuk Bos Admin, mba Tri dan keluarga besarnya … saya atas nama pribadi dan keluarga turut berduka cita yang sedalam-dalamnya, atas meninggalnya ibunda mba Tri, ibu Hj. Maryati, pada hari Sabtu, tgl. 26 Juni 2010, pkl. 10.45 WIB. Semoga amal dan ibadah beliau semasa hidupnya senantiasa diterima oleh Allah SWT. Dan bagi keluarga yang ditinggalkan semoga diberikan kesabaran dan ketabahan, amin yaa robbal alamiiin …

  3. Uwis bagen blog ge wis dadi kuburan gah, kita arep nulis dewek, Boss Admin sorry ya, kitae nembeke weruh sing fb sirah, kita arep ngucapaken turut berduka cita, semoga segala amal ibadahnya diterima Allah S.W.T Amien.

    Maaf baka ucapane salah dadi lebe e nanggung sirah.

      • walah-walah…tetapae suwe pisan, wis pragat tah bos tambang? ikuh kaji jibril jaluk dukungan jech, ya baik moril maupun modal…
        soale deweke garep maju dari ‘presiden penganjang’ garep nyaingi mamih anna….priben didukung blih kaji iwak kuh?

      • kuh blih…jare kita gah rugi baka bli teke dewek mah bos tambang. masa cuma bisa ndeleng gambare bae…..padahal baka ndeleng bu kukang, bu celeb ], nok eti, nok ratna kah wah wis gah seru lah…..kayak wong enom maning jech hik hik hik…

        • Ya endi jech gambare suwe temen ya nyetake kuh, sok sing lagi pada keloloden rumbah genjer coba tokaken Boss Admin

    • bos mendi bae sih….batur-batur pada nggoleti pascaacara reunian…..
      berhubung bandare lagi cekak, ya cuma bisa nraktir rumbah pasar mambo bae jech. tapi semono gah, bu kukang karo nok eti doyan pisan sirah mangan rumbaeh….sampe limang pincuk hik hik hik…
      ari kita mah wedi mencres bae sirah seuwise mangan rumbah kuh, bokat ketempuhan beroboat meng rumah sakit jech hahahahaha

  4. maaf bos, qta balike bengi bae terus sabtu wingi ana kegiatan ning cerbon lumayanlah olih uang makan nganggo jajane anak2, priben kabare batur2 kabeh wong besatu, ayo sih pada komentar maning – supaya dadi rame

  5. Mohon kepada keluarga besatu85 yang menyempatkan diri membuka web ini dan mambaca berita ini, yuk mari bersama-sama menengok rekan kita Bu Guru Biasa Diluar. Emang sudah beberapa hari terakhir ini, dia tak pernah lagi menorekhan kata-katanya di web ini.

    Tentu, semua itu bukannya tanpa alasan. Kita maklum, bahwa setelah gonjang-ganjing artis terkenal Ariel popporn yang lagi main wayang ama cut dan nalu, dan muncul diberbagai media masa nasional hingga internasional termasuk jajirah arab, mengalahkan berita yuhudi membunuhi relawan kemanusiaan…maka sejak saat itulah bu guru kehilangan gairahnya……hik hik hik….. wis gaah bokat nyewot mengkone..

    enake mah bari nyanyi ‘Lara ati aduh lara ati, sang kekasih maen enjot-enjotan’ …. kwak kwak kwakkkkk.

    Bu guru luruh maning bae, aja ariel peterpon gah…akeh idola sejene, ana bos tambang, ana bos admin, ana bos iwak sing lagi pengen nyalon dari presiden desa penganjang, ana bos radio sing sekien dadi direktur BMT sumber waras….yah masih akeh sejene ha ha ha ha, bu ghaista n bu kukang tolong gah gawen beberag bu guru kuh…

    aja meluan bos tambang karo apuk, baka wis mingslep ngerong, nongole garep lebaran mengko jech…kwak kwak kwakkkkkkkkkk

    wah kayak wong sedeng sirah, ngomong dewekan bari gemuyu dewekan. emang sih cocok, apamaning web sepi kayak kuburan mbah surippppp ip ip ippppp

    • Tak baturi wis Om…….
      kita gah lagi putek kih, nembeke meluan nggarap proyek karo si Om tapi kayane peluange peteng…..melasaken santi sirah, bolak-balik tak telpon bae jawabane ya angger bae….langka perkembangan jeh…..

      wis gah buguru biasa di luar gagian diumumaken kapan mangan2 pindang endas manyunge kuh ,amber weteng wareg…amber pikirane dadi jembreng….

      gagian yuuuuuuuuuuuuu……………………………………..

  6. PENGUMUMAN-PENGUMUMAN

    TITAH DARI H ‘Jibril’ Tohir
    untuk warga Besatu85 dan SMANIM85 INDRAMAYU

    Menimbang…
    Meningat….
    Memeberitahu….

    bahwa jabatan kepala desa (kuwu) Penganjang, Kecamatan Sindang, Kabupaten Indramayu, dalam waktu dekat ini berakhir.

    Dan oleh sebab itu, maka dibutuhkan pemimpin yang baru dengan tingkat kepedulian sosial yang tinggi serta mampu menyejahterakan rakyatnya.

    Dan untuk menjadi seorang kepala desa (kuwu) Penganjang, Kecamatan SIndang, Kabupaten Indramayu, maka tentunya dibutuhkan dukungan moril dan suara dari rekan-rekan kepada calon kita H ‘Jibril’ TOHIR.

    Kuh mengkonon jech pengumumane batur-batur, pokoke warga besatu, smanim angkatan delapan lima sing umaeh manjing desa penganjang, kudu ndukung bos ikwak.

    Bos admin, bos tambang, bos bank, bos radio, kabeh ratu, bu guyu dll, aja klalen ya….BERI DUKUNGAN KEPADA H ‘JIBRIL’ TOHIR….. POKOKE MAKYUSSSSSSSSS

    • ya wis ndukung melalui do’a bae yaa….moga dipai kepercayaan maring Gusti Allaah supaya bisa ngabdi ning tanah kelairane amiin….siiip lah….cup la he…..

      • Wis gah ari caloe masih si Om mah ruwed urusane. Apa maning bayar utange karo dicicil mengkonon wis tambah ruwed pisan hik..hik..hik..hik..Pikir2 gah Bos Tambang hehehehe.. Si Om kah akeh kasuse kanah, kasus ubek2an agi arep meng gunung bunder, arep miyang meng mina ayu, pokoke kapa duwe janji karo si Om ati2 bae hahahahaha…kudu dawa atie…..

      • walah aja buka rasia uwong gah bu ghaitsa…pemali sirah, bokat kesamber bayangan alus trus tiba-tiba ana neng tengah alun-alun mandengi pring lima kanggo nyengget bu kukang, kapuk bari bos tambang sing lagi pada tapa duwur mendem jero… hik hik hik…
        tapi wingi mah janji bener sirah bu, busung. sok takon indra bari bu bendahara….
        eh bocah-bocah besatu pada mendi sih ya…tingeling baka wis sepi ya sampe sepi nyenyep pisan.
        eh bos admin, coba gah dipasang foto karo kanjenge…

    • bos tambang, ikah kaji jibril njaluk bantuan jech…..bantuan utamae sih modal jech bos, soale duite durung jejeg, kurang rong digit maning jech.
      trus itung-itungan bantuan modale seuwise deweke dilantik jadi demang penganjang… wis gah buruan bantoni bos…melas dinganan

  7. Tuk teman-teman Besatu85, yang membaca web ini dan juga informasi lainnya, mari untuk bersama-sama menundukan kepala sejenak. Dengan mengucapkan al fatihah, kita kirimkan doa ini bagi kesembuhan ibu mertua dari rekan kita Indraya yang saat ini sedang mengalami sakit.
    Semoga Allah SWT memberikan kesbaran bagi ibu mertua, bahwa sakit yang dideritanya itu adalah hakitanya ujian dari Allah SWT. Karena itu, tetaplah beribadah meski dalam kondisi sakit. Karena dengan tetap menjalankan ibadah, semoga Allah SWT dengan segera menyebuhkan ibu mertua dari segala penyakitnya, amin ya rabbal alamin.

  8. Lis sayaaaaaang……. Selamat Ulang Tahun yaa. Semoga diberkahi umur panjang yang bermanfaat, selalu sehat dan bahagia. Dan segala kebaikan semoga senantiasa Allah SWT limpahkan buat Lis dan keluarga. Amiiin. Have a nice birthday..

  9. Melas temen kinih Ruang Keluarga laka sing ngisi2. Ya wis lah tek oret2 maning ya. Moga2 bae Bos Tambang kah gawa laptop meng Arab e. Lamon gawa trus buka web besatu kah ya aja bli kelingan gah batur2 besatu jaluk diundang lan didodongakaken meyang haji kabeh, trus aja klalen gawa tasbeh onta karo korma ijo e..he..he..he…

    Om, eling gah aja nglamuni bae arep nangkepi wong pemerintahan sing korupsi gah, qt e dadi wedi dewek neng sampeyan kuh, endah kuen mah urusane KPK, ko gah sing salah mah ketangguandewek. Bener jare Nok Ety, bokat komplikasi jeh he..he..he..he.. , mengingat dan menimbang usia qt wis pada uzur hik..hik..hik..

  10. Alhamdulillah bos tambang kuh wis waras. Baka wis waras ya coba cerita sebab2 klarane kuh kenang apa ora. Baka klaran maning kuh bos coba umumeken ning web, bari ana sing nglongok konon. Baka wong klaran ana sing nglongok pan gelis waras bos. Kun mah meneng bae ya lakah sing mbesuk ya. Ya warase lawas. Dadi web kuh sepi lakah bos tambang mah. Ya wis sekien jaga kesehatane ya bos, sing sering2 ngimum wedang coklat resepe admin karo goreng kulit pisang bari wareg. Regane murah kanah bos. Kulit pisang mah ning tukang goreng pisang gah akeh dibuangi. Engko tek kirim kolek kulit duren doyan beli bos? Aja ngambek gah bos bokat gelis tua.

  11. Walaaah dadi si Om kuh critane lg kelaran kinih, melu2an Bos Tambang? Pantesan bae web e kaya kuburan cina, sepi nyenyep laka ndongol2e menusa…he..he..he..

    Lg lara apa siih Om, lara ngatisi apa lara ati kenang demenan bengen? Ikuuh ya ligane bae si Om lagi lara, ibu guru biasa di luar dadakan ketemu Heni. Rupane ikatan batin agi neng besatu kah masih nyambung he..he..he.. Soale agi bengen neng besatu kah Heni sok curhat neng qt, ikah si Ayas kapa saban istirahat klindang klindeng bae neng guriane Heni. Kapa lg papasan klejam klejem dewek kaya pengen ngomong ” Ay Lap Yu ” alot pisan bli metu2 sing cangkem…dadi e kaya bocah setengah telu…ya wis Heni gah ora ngladeni jeh hik..hik..hik..

    Sekien Heni weruh bli kunuh si Om lg lara kuuh, bu guru biasa di luar ? Waraen gah Heni e kon gawa ‘bledogan’ karo gelem blih konon kon mejeti endase wong sing lg lara kenang ‘ berag tua ‘ hik..hik..hik..hik

    Trus kabar si Om lg lara kuh metue sing Jakarta dikit ya. Biasane kapa ana kabar apa bae gah sing weruh dikit kuh Bu guru biasa di luar. Tp ya Eti karo Lis kan bengene se genk. Hobie pada bae doyan luruh infotainment lan gosipan hik..hik..hik… Ngko kapa wis ngrumpi bareng, sing anteng ngrongokaken qt karo Heni, ya adate bocah alim mah ..meneng bae.. Trus kapa wis pragat ngrumpie sing nyebar2aken gosipan anyar kuuh ya laka maning metue sing Karangampel dikit sing genae Nok Diah ha..ha..ha… Ari Diah iku sipate masih angger kaya bengen pengen cari perhatian batur2. Agi neng besatu kah apa bae gah ditabui..amber batur2 nylinguk kabeh….he..he..he..Kapa Eti hobie siji maning yaiku doyan mangan. Kapa mlaku bli kari ngemut klenkam. mantake gah pipie lucu rada montok kaya klinci lg mangan wortel’,’ apa maning kapa kucir loroe dipitai..hik..hik..hik..

    Wis dikit ga ah..qt e arep meng Jepang maning, arep ngurus negara dermayu sing bli pragat2. Salaaam..

  12. biasane ning web ikih bos tambang selalu berkoar-koar. sekien mendi ya ora wuwarah. Om wartawan coba goletana gah bokat nyelap ning galar konon. ora bisa metu. coba gah telponen bokat ana apa2.

      • bu guru biasa diluar karo bu ghaista, ikuh jech bos tambang lagi kelaran, tolong gah pingpin doa kanggo deweke, supaya digampang aken urusane, diwaras aken penyakite lan sejen-sejenen.

        trus baka sempet ya dolan meng umaeh lah…..melas dinganan ke ‘atisen’ jech….

        • Bener kinih Om, sampeyan olih wangsit sing Bos tambang mengkonon? Aja guyon gah….trus lamon bener pelaksanaane kapan? Soale malam tgl 14 qt e arep valentinan dikit karo ‘Sang Mantan’ he..he..he.. esuke tgl 14 arep ndeleng wong ngarak Barongsai hik..hik..hik..bokat bae olih srawatan angpau….

          Saban dina gah Bos Tambang insyaAllah tek dongaaken bae amber waras lan laka masalah. Ari larae cuma encok mah ari umur2 semene pasti niburi… lamon ana masalah sing ruwet ya tinggal baca web kien bae..ko gah kapa wis ngetek2 bli kelingan karo lara lan umur he..he..he…

          Kapa wis dipai tugas mengkenen, jadi kelingan qt nulisi wong sing arep daptar berobat meng mbah…

        • Sing bener sih Oom iya tah bos tambang lagi blenak kuh….ya wis yu gah Bu Nu2ng bareng2 dedonga supaya tumenggung lemabang edi sutrisna gelis waras kaya mau …

          Priwen sih y durung diarak acan2 wis klenger….kaya2e tapae durung tu2g seeh ….vegel mendek bae y bos tambang…wis gah aja mezem2 bae….blog e sepi keeh ..

          Zi Om mah bisa e nuding batur bae….srog gah diawiti dikit neng sampeyan…longoken bos tambang kuuh….jare ntas diamanati, saking bli ngarti y Bu nu2ng…maksute mah pengen dideleng neng sampeyan kunuh Om….karo ngrewangi ngitung
          angpaw nggo mbagi2 jeh…..

          • dudu mengkonon bu guru biasa diluar, ari kita kan cuma penyambung ingpormasi jech. ana kabar kabari sing batur-batur ya tak sampe aken. kan kita wis ditunjuk jech, embuh kuwen gah sama sing nunjuke jech, bahwa kita kuh diangkat jadi ka humas smanim wilayah priangan jech….kewen gah kita werueh sing nok lia kah.

            deweke sms meng kita, jare ana pertemuan neng umaeh atin pak dalil neng bandung lagi dina minggu. ya karena mendadak, kita bli weruh dadi bli bisa teka.

            tapi hebate kuh, bos radio ternyata wis ana neng pertemuan kuwen jech. ya sukur lah, tapi kita durung weruh hasile pertemuan dina minggu kuh. ya coba bae takon meng kinoy…

            soal bos tambang sih bener, lagi ‘lara’ ya embuh apa lara ati cintai bli klaklon atau bisnise morat marit karena keleman, apa karena gojlegan sejene…

            kuh jare kita gah, bu ghaitsa, mantake cerpen pool in lope e gagian digawe, ambir batur-batur bisa cengengesan maning neng weg kien. sok lah terserah bae arep mulai sing endi.

            apa cerita trio macan singa gagal dadi pemaen sintron tapi doyan dangdanan ganjen kah, atawa sejene…. wis gagian lah ya bu ghaitsa tak tonggoni pisan.

            wis lah, baka ceritae metu, kita garep gawa laptop kanggo banca cerita kuweng neng sore pring lima alun-alun kah. suer kih bu tak tonggoni

            • Oooooh mengkonon……pangkate rembel ya…..

              Om, Bu gaisha kuh kaya2e sida mangkat meng jepang jeh….dadi rada suwe ndongol meng web e, lagi luruh inspirasi jeh….

              Ya wis ari mengkonon mah…..mangap bae qta e lagi rada2 ‘autis’ dikit….pegawean arep UN/UAS kuh resneng kaya pakue bedug…mangga lah wilujeng krampal krumpul mbahas perak2an (bner bli kinih?)

              teka blie …ning acara kuen kuh apa jare unine tekek bae ya…

              wis mlorod dikit…..

          • Oom wis waras durung?…..ya Allaah sembuhkanlah saudaraq ini..supaya dapat berkreasi lagi …amiin….sabar ya Om…baka dipai penyakit kuh berarti gusti Allaah masih eman…lan kon istirahat dikit jeh…..gage waras y Om …..qtae dwkan bae kih laka batur jogrege….jare lague bang haji Rhoma Irama sih …mengkenen…..’kalao sudah tiada baru teraasaaa’……

            Maap lagi dina slasa kah obrolane keputus soale mah ngadak2 ning arepan ana heni dadi surprise ….

            Wis dikit lah semono bae…baka wis waras ‘srawat2an’ maning y Oom….

            • alhamdulillah bu guru bisa diluar, wis rada mendingan, tapi neng umah bae ya blenak, apamaning langka sing ngirim jeruk, anggur, burger, roti, nasi goreng pataya, karo jus tomat.

              padahal waktu semono kuh tak tonggon-tongoni, bokat bae ketemu kare heni kuh langsung meng umaeh kita bari gegawan, ya paling bli bisa menjeti endas sing masih puyeng bae sampe bengi kien kih… hik hik hik….

              tapi karena langka sing dolan, ya wis lah kitae dadi balik maning meng bandung, arep udan-udanan maning supaya puyeng mlayu kewedien. hehehehehe

            • Ya filing qt kuh sok nyambung y Oom….lagi minggu mau kuh (dinae klalen) pengen pisan njaili si Om lwat tlp. nyonganan ning web e absen bae…tek pikir lgi kenang apa kinih….eh eti sms mai weruh yen si Om lgi blenak awak (baka awake enak mah wis dipanggang sing bengen)……kepikiran mampir seeh tapi jagate wis sore soale mah karo anak wadon ntas luruh kado nggo bature…tek pikir y ngko lah arep tek tiliki karo nggawa jeruk imlek…xi xi xi…..mulane lagi esuk kuh jare dewek mah ngecek si Om priben keadaane….eh malah wis neng mbandung……alhamdulillah ari wis bisa menggawe maning seeh..dadi kuh Om ana jeruk sekandek, salak segendongan, n apel sekarung tek balekena maning ..ning sing adol….wislah sun qtae tukue sekilo2 bae….xe xe xe…

              Oom dina rebo ngarep ning SLB arep ana baksos sing ya2san barongsai Im……tapi kuh du2 bos tumenggung lemabang y sing dadi ketuae….dadi deweke kuh manjing perkumpulan ndi seeh…toli bli ndongol2 kah….

              aja dumeh wis rada waras Om toli kemaruk……teka se2ndok y muluk segae kuh……xi xi xi

    • ngewakili bos tambang jech…. baka garep dolon meng omaeh neng tomang daftar dikit, trus gawe jadual sing bener, akehe wong pira toli kudu nginep blolih balik baka tas ditraktir mangan neng tugu monas….

      sok lah para koordinator lapangan, gagian gawe daptare. bagian dhermayu neng bu ghaitsa eh bu nnx karo bu guru biasa diluar. bagian perbatasan jabar-jateng neng bos admin bari kapuk, bagian kebon raya neng bu ratu eh bu kukang sing kien lagi puyeng pitung puteran mikiraken ujian es loro apa telu kanah ya…wis sing penting lagi ujian konon lah….

      paling lambat daptar peserta outbond tugu monas diterima panitia hut Imlek nok hani neng jakarta tanggal 13 februari, sedina sedurunge imlek…

      wis ya mengkonon dikit titah paduka bos tambang sing wangsite tak terima lagi bengi…..

      eh klalen, siji maning pesenen paduka bos tambang, baka meng jakarta aja pada tukaran trus srawat-srawatan jech, bokat disangka demo senturi hik hik hik…

  13. apu7k, bu ani …baka tas ngupai komentar kuh….ngelayab aja kesueennnnnnnn…

    nembek nulis sepisan langsung brisat….pada buru-buru mendi sih. kader gah kerjaan mah wis ana waktue masing-masing ora??? ya bli bu guru biasa diluar, bu nnx eh bu ghaitsa karo bu kukang n bos tambang….

    wedi tah ketangguan para bos-bose….

    • Lagi pada ngatur jadwal nggo mbuang racun Ooom, xe..xe…xe..xe..xe…..priwen kinih rega2 sembako pada ngalih maning keeh Om, kaya2e bener jare kang admin y panganane diku2si bae….wis hemat toli sehat y….

    • Arane bae gah web kuburan, maklum bae lamon sepi kah. Pd kewedien kabeh. Aja maning nongol, andon lewat bae gah pd nginjrig trus brisaat..melang ana sing nyrawat hik..hik..hik..
      Apa maning Apuk. Mai komentar mani nyusup. Melang ketangguan. Tak golet2i ana e neng tengah2 adoh pisan. Sebenere ana enake kapa wis suwe ndekem neng web kuburan kien kih. Arep ngomong apa bae gah laka sing wanih nyrawat, Soale wis pada paham sing arep disrawate dikira anak berokan ha..ha..ha..ha..ari ngomong paduan bae…

      Iya qt gah pd bae Puk lg pikiran, Bos Tambang kuh mendi ya..? Lamon iya lg latihan Berongsai kah, ya solot temen? Ari suara genjringe mah sing klenteng kuh saban dina gah krungu sampe meng lemah abang, tp imleke masih suwe ora? Kuayank metue, bener jare Bu guru biasa di luar, siap2 bae ndeleng Bos Tambang ngamuk balang2aken dodol cina meng web besatu hek.hek..hek..hek.. Moga bae Bos tambang waras lan akeh rejeki e, soale qt gah pd bae nunggu2 ditraktir mangan2 neng perdut jeh he..he..he..he..

      Yas, bener kinih agi dina Sabtu tgl 23 Jan wingi, sampeyan ana ngadep neng Bupati ya? Soale sing rekap kegiatan Bupati manjing tugase reang hik..hik..hik.. (maap ya semono kuh dikira guyon sampeyan kuh ..)

      Bagen harga2 sembako pd naek gah, ari Bu guru biasa di luar mah tenang bae, lg akeh pencairan dana sing kana sing kene (olih gosipan sing batur2 guru he..he..he..) Olih pirang juta jeh Bu dana sertifikasi e..he..he..he… Bli kaya neng pemda, palue masih ana neng propinsi, dadi masih macet..cet..cet..
      Bu, wis beres durung ngurus sertifikat tanah SLB e ?

      Bu Ani, puisinya bagus banget..ga nyangka ya qt duwe batur sing sejiwa neng besatu kih. Gimana ya lamon usul neng Bos Admin, kon gawe ruang khusus go nampung karya sastra kaya puisi , cerpen, goresan malam, curahan hati, artikel filsafat, siraman rohani, pengalaman hidup, perjalanan karier,dll. barangkali bisa bermanfaat untuk menambah kekayaan batin dan mensupport batur2 besatu.

      Bu Ani, urusan jalan2 apa jare Bu Ratu Bogor bae, sing apal dalan karo sing duwe anggaran hik..hik..hik.. Soale qt rada trauma agi liburan wingi kah arep andon adus2an karo slorokan neng water boom ‘Jungle’, malah kesasar manjing utan peteng rubet ndeleng wiwitan gede2, karo menjangan apa kancil ya pada ting sliwer….Pikir qt apa kien genae Bu Ratu Bogor..???

      Nggo Batur2 besatu kabeh semoga pada waras ya. Salaaaam.

      • Alhamdulillah Bu Nu2ng…..rejeki mah sing ndi bae metue…..bener pisan kari nunggu janji gub. bae delat2 maning, guru2 SLB lagi diperhatikena ning Bp Gub. kuuh…sing penting mah qt menggawe ihlas rido ko gah rejeki mah Gusti Allaah sing ngatur…..sembako naik y kona’ah bae……aja sampe kufur nikmat.

        Durung Bu srtfikat tanah SLB kuuh, kebentong urusan ujian keeh..dadi dipending dikit….jeh.kswun Bu atensie….

        kabeh sedulur mugia ana ning kawilujengan, Amiin, mangga mlorod maning…..

      • walah-walah…singa garep olih tunjangan kepegelen jech…trus bae ngebusa-busa ngomonge kuh, sampe muntuk maning ilere hehehehe…..kayak muride sing lagi adus-asudan neng balongan parek rumah makan perdut kah….

        iya kuhu bu ghaitsa, kita mah sing awit bengeng pengen nonggoni traktirane bu guru biasa diluar. wis gah kalah kabeh karo gajie bu guru biasa diluar mah, mantake gah akeh sing iri karo kerjaane bu guru biasa diluar kuh. gajiane wis setingkat menteri, apa bli hebat tah gub sekien kuh….

        lah sirah bu ghaitsa mah…baka ngomong karo bu ani aja nganggo leter b, pemali weruh blih, apamaning nganggot leter ef wah blaeni pisan kunuh.

        bu ghaitsa, baka ngomongaken apuk karo bos tambang mah kudu kang santer tabuane, wong loro kuwen masih tapa neng jero lemah. pada kewedien jech….

        tapi ana kabar anyar sih. jaree mah wong loro kuh lagi berburu kidang neng kebon raya jech. ya maklum masih penasaran jarene mah… hik hik hik….

        • Xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa xa…….aduh smp pegel ngakake caah……

          Bener Bu Nu2ng, qt ntas sowan neng sampeyan lamngsung memwiyak web……anan wong kebakaran kumis (si Om mah due e kumis)……

          Aiih ya laka2 ….peg. sing dieman neng gub. kuh iwal guru2 luar biasa……wis Om mene bae bagen blih mangan bareng rame2 karo bocah 2 SLB ….nikmaat bangeet.

          Bu Nu2ng dadi Apuk meluan meng luar negri maniing….waduuh tobaaat yaaa….nyusul bos tumenggung edi sutrisna …..soale mah buntut barongsai e laka sing nggepeki jeh……

          Wis dikit ga ah bokat kebek busa e……

        • Ari kesleo setitik basa e meng letter E atawa F mah jamak bae gah, daripada nulis komen nggo Anonymous, luwih pamali lan keblaen he..he..he..iya blih bu guru biasa di luar ? Wis ga ah kien mah pegaweane sampeyan kinih Om. Ditutup2 gah angger bae ketangguan jeh. Pengen ditarik tah buntute ? Soale qt mah apal basa e sampeyan kuh rada pelo..hik..hik..hik.. rupane mah suwe2 kewedien disrawat maning…

          Trus aja pada kesirian karo gajie Bu guru biasa di luar sing setaraf menteri. Bli dicokot neng muride Bu guru biasa di luar bae gah wis untung kudu syukuran olih gaji setitik kuuuh. Tinggal ngomong bae pengen ditraktir mangan konon. Bu guru biasa di luar gah wis paham. Soale qt gah pada bae ngarep2 ..he..he..he….

          • Pada ba(r)e(d) ya …….pelo kuh kakeen tusing (tulisan singkat) kunuuh…..

            Iya ya Bu Nu2ng….pada mengkonon bae neng kita kuh….durung ngalami diangkrogi muride kita seeh…..

            Wis ayu pada mene bae meng SLB rame2 karo ngarak barongsai….sing ntas tapa mbuh pirang dina laka ukurane….toli inda2 bli krungu….ya….meneng2 bae kanaah….

  14. Maaf bae kih dau nongol. Mudah-mudahan waras kabeh. Jare arep pada dolan ning Cianjur. Tek tonggoni ora ana sing nongol-nongol. Ya ampyuuuuuuu. priwen kih???

  15. tobaattttttttttttttt ya cahhhhhhh…. pada mendi sih kinih. Apa udan-udang mengkenen kih masih pada gawe adonan bocah tah….trus bosen nulis neng web????

    wis gah bu ghaitsa eh bu nnx, gagian gawe nopele lah, supaya kita ana bacaan jech… tak tonggoni ya bu

    • rupanen mah tanggal tua mengkenen kih celengane wis pada entok ya…
      dadi baka garep buka internet bae kudu ngutang meng tetangga dingin, melas temen cah….
      non santi, tolong gah silih aken duit kase kanggo batur-batur sing butuh duit. tapi syarate, duit kuwen kuh blolih nganggo tuku beras…..tapi kudu meng warnet apabeli nganggo bayar bulanan internete… tolong ya bu bendahara…suwun sudurunge

  16. Buat Nok Ety yang sabar ya menghadapi ini semua. Kami semua mendoakan untuk kesembuhan ayahandamu. Amiiin.

    No problem Yas. I must will go on jeh jare Bu guru biasa di luar mah. Maapin aku jg ya Wib, kali aku terlalu ‘ rese ‘ ama urusanmu. Aku msh spt yg dulu ko. Tetep Nunk yg alim / idep ( nakal dikit kalo diganggu temen2 ), sederhana, rendah hati, baik hati n tetep kecil ga gede2 hik..hik..hik… Kalo aku banyak ngomong kayak gini ya mungkin krn dampak dari globalisasi pergaulan di rantau. Kebetulan pekerjaanku jg nuntut aku hrs spt ini..terutama kalo menghadapi tamu wartawan kaya Kaji Ayas ha..ha..ha..ha.. ( Stop Press ! syarat ikutan di web kuping hrs ndableg n hati hrs kuaaaat nahan sakiiit..alamaaak ?! )

    Bu guru biasa d luar, poma gah aja poret2 kapa kandaan lewat ‘japri’ e. Ikah si Om lagi bolak balik bae kanah pendopo – SLB he..he..he.. melang bae qt mah. Aja bli kelingan Jum’at tek tonggoni , terserah qt arep mangan neng endi sekalian karo niliki si Om sing lg gentayutan neng pring lima ya, melas bokat kepegelen neng duwuran …

    Maap Yas, qt bener2 bli weruh ana sampeyan neng kono kuh. Molane gah jawilen bae sih tangane reange atawa munggah bae meng duwur, weruh ora ruang kerja e qt? Tek sugui bli wurung.Biasa paket ekonomis, wedang, jaburan, lan menyan..(go jaga2 bae kah hik..hik..hik..)

    Yas, tulung gah tilikana soulmete sampeyan, Bos Tambang. Firasate qt mah mah, si Bos kuh lg blenak pikir. Tes diumbangi Walikota Jakarta. Gara2 gawe gorong2e salah sasaran. Kudu e buang banjir, malah nyedoti banyu laut meng Jakarta.. dadi banjire bli pragat2 jeh….he..he..he..
    Trus qt olih akeh sms protes sing para bidadari besatu, aja gemek jeh nulis pengalaman ‘duwe demenen bli kesampean’ ne, bokat batur2 lanannge pd kege-eran. Ditambah ati qt e gah ketar-ketir melang dikepret neng Bos Tambang. Bengen kah jare demen neng Ratna tp Ratnae bli gelem hek..hek..hek..

    Bener Lis, qt gah pada bae sok cekikikan dewekan kapa kelingan web iki . Mending sampeyan mah, lamon cekikikanne lg ngajar, sing diadepie bli ngerti apa2. tp qt mah sing diadepie pejabat, ya langsung dipai pil kon istirahat seminggu dikira streeess jeh…

    Bos Tambang, aja kesuwen purike gah. Maap bae lamon web e tek oret2 kaya iki. Jare kon mangan intip sing akeh. Ya iki dadie qt kih mengkenen kiniiih..ngomonge ngacaparak…ha..ha..ha..

    • Bu Nu2ng qt n kepsek anyar sedina mau ntas meng disdik kab. saking anteng telp. karo sampeyan bli kelingan kepsek kuh du2 wong kene bli apal dalan, pas beliau bilang belok kiri tek iyani bae karo ora ndeleng kiri e kuh mendi….weruh2 dalan mentok ha ha ha….salah dalan…..dadi muter maning….ya lumayan ana ti2k terang…trus arep konfirmasi dikit jeh meng disdik prop jabar, dadi punten pisan Jum’at kuh dtunda dikit.

      Matur kesuwun sanget B Nu2ng wis peduli karo SLB…..wis semono dikit…..tembe tekang umah keeh.

    • untung bae sirah bu guru biasa diluar bli njeblung neng kali cimanuk adepan mesjid agung kah. baka kejadian benar mah…wis kunuh nggegeraken jagat sedunnya….hik hik hik

      tapi kita percaya, baka sindeleng kejadian kuh murid2de, pastie gah melu njebur kabehhh hua ha ha ha…pasukan serbuuuu, ikuh bu gurue reang lagi adus-adusan neng kali cimanuk…ha ha ha…

      wah….digawe sekien bae sih bu ghaisha…supaya bos tambang gelis warase eh gelis balike baka mbaca cerita ibu mah…

      iya sih kita olih kabar baka bos tambang kuh lagi meng luar negeri. jaree mahhhh emong kalah jech dipoyokin bu kukang eh bu ratu kebon raya yang wis meng luar negeri dikitan.

      nah rupane kah, ya waktu semono konon, bu kukang kah bli nongol-nongol neng web (tapi sekien mah wis pragat tapae, eh balik sing LN ya trus nulis maning jech) ternyata kuwen kuh lagi rapat tersembunyi bari bos tambang

      jareee mah maning, bos tambang takon regae karcis kapal mabur kuh pira jech…hik hik hik…melas aken ya…

      cerita seteruse mah bisa ditebak lah…ya bos tambang lagi miang meng LN…embuh negarae apa sing ditujue, tapi jarene mah meng amrik jech. bokat mah pengen ndeleng bule blegirannnnnn….

      ari neng kene mah kan bli bisa, bokat digumbangin para bidadarie jech…..hik hik hik

      tapi ebat temen ya lungan meng LN, padahal kan bisa bae buka laptop neng kana gah….hoyo gah bos tambang nongol dikit sih….

      • Bangor kunuh……

        Wah wah siip temen Bu nU2ng delengen batur2 besatu baka pada nyepi smp mencelat adoh…..tapi kodikit gah LN e ndi dikit..Kalimantan utara gah soale mah wis LN y Bu ..Om bener bli..

        Hik hik hik….gemuyu dikit ga ah sing wareg …y Bu Nu2ng
        wis ga ah arep ngopi dikit…….

      • lah sih masa bli percaya pisan…sok takon dewek baka masih kurang penasaran mah.

        ngomonge sih mengkonon meng amrik ndeleng bule wadon blegiran kayakk mbah haryo neng bali kah kwak kwak kwakkkkk..

        tapi ya embuh sih bu guru biasa diluar, mun prakteke ternyata meng kalut mah, bokat sih garep gawe terowongan ndasar laut kah…

        soale trowongan neng darat mah wis langka yuyune, tapi baka trowongan neng laut mah masih akeh kepiting lewih gede sing yuyu kan….hik hik hik….

        bu ratu metu gah, masa tapae wis pragat masih ndekem neng kadang bae….mambu ora bu…

        trus nulis neng web kuh aja niru-niru apuk karo bos radio kah. nembek nulis baka ana perlue bae….padahal mah ngintipe unggal dina….hik hik hik…

        • Lagi ora ngedit tah Om……iya tek baturi keeh…..ya pada mendi seeeh ya…..wingi kuh Om mbil dalmas ngangkuti para demonstran dikumpulaken ning GOR Singalodra…..

        • ya dugal berita durung pada manjing neng email…..

          apa sih demo banyu tah…baka iya mah malah tak dukung pisan. keterlaluan kunuh pdam, pada jare pak asda neng pemkab kuh wis dipai weruh, tapi ya mengkonon iku ngglibet jech angel diwaraieh…

          ikuh YM bu kukang, bos admin pada murub kabeh, tp bli gelem neng web. kewdien dipoyopkin neng bu ghaisha jech hik hik hik… padahal kan bature dewek ya he he hehe

          • Agi wingi kah sing demo para nelayan sing durung olih ganti rugi masalah ‘cruid oil’. Qt gah meluan ana neng kono karo tangane ngawe2, bokat bae manjing DianTV. Seneng ora dideleng batur2 besatu kabeh he..he..he..he..

            Molane gah cah karo batur kuh aja pada panasan. Ndeleng Ibu Kukang meng LN, eeh Bos Tambang bli gelem kalah. Tapi semono gah ya bokat tes diumbangi Walikota, Bos Tambang dadi depresi. Trus pengen nyepi dikit. Meng LN luruh bule sing ayu2. Syukur2 bs ketemu bule sing mirip kaya demenen bengen. Raden Ajeng Ratna Singayu Dewek, demenane sing bli kesampean hik..hik..hik..hik..

            Maap ya batur2, nyan durung Bos Tambang nongol neng web, qt mah durung bisa nulis cerita pengalaman waktu neng besatu. Weruh dewek ora kapa Bos Tambang nyewot. Apa bae disrawataken. Mending kapa sing digepeli pelok atawa trengkal mah, lamon sing digepeli e watu segede2 endase murid2 e bu guru biasa di luar mah, embuh gah bli bisa jamin….

            • Tobaat masya Allaah Bu….watu apa dikit kunuh…..muride qt mah kepala batu iya….tapi semonoe gah laka2 nikmate bergaul guyonan karo bocah berkebutuhan khusus kuh…..bocah2 kuh
              polos laka beban ora tau rumit2…..enjoy bae…metu sing kelas pasti bari mesem…..

              Om baka laka pegawean mah…madal sarung bae…..baka kiyeng y meng bandara…..nggandul ning pesawat nyusul bos tambang Raden Tumenggung lemabang Edi Sutrisna ke LN ..Astina apa Korawa ya….

            • Kodikit Bu qt weruh kaya2e bos tambang lagi diklat barongsai neng cina (apa kampung cina y) trus sekalian fiting kostume jeh supaya ora kesereten or kegombrangen (kelingan kaos besatu)..hik hik hik….ndah bos tambang ndongol kari ngamuke….kaya2e balike ngko pas imlek kanah….karo nggawa oleh2 do2l cina…..sedia cepon bae BU Nu2ng ….Om, mbagie karo dugal dadi dsrawat2taken….

    • bu timmy eh ghaitsa eh bu nnx karo bu guru biasa diluar…pada sibut tah, wis gas istirahat dikit wis jam rolas kinih. ya pada mangan dingin neng mang dul kah, baka beli neng rumbae bi duri guri rumah sakit kah…. sok lah miang

  17. iya suhu webai, aku kemarin di sms ama eti, MAAF HARUS PAKE LETER B DULU hikhik hik… katanya ayahnya masuk lagi ke RS.

    Ya….untuk teman-teman yuk kita kirim do’a bagi ayahnya eti, bpk nuryadi. Ya Allah Ya Rabb yang Maha Pengasih lagi Maha Penyayang. Ringankan lah beban ayah teman kami Eti, yang saat ini sedang menjalani perawatan di rumah sakit. Sembuhkan dirinya dari penyakit yang dideritanya saat ini, sehingga bisa kembali menjalankan ibadah kepada-Mu dengan baik. Kuatkanlah iman dan islamnya atas ujian yang Engkau berikan kepadanya dan berilah kesabaran dan ketabahan…. amin, dibarokati umul quran Alfatihah….

    • Berikanlah yang terbaik ya Allaah Engkau Maha Penyembuh dari segala penyakit….untuk Ayahanda saudara kami Bp H Nuryadi semoga tabah dan tawakal dalam manerima ujian ini, Amiin.

  18. Kuuh bener blih kanah Bu guru biasa di luar, ari Si Om mah bli kudu kena setitik gah nguping kandaan sing panas2, durung sempet qt ‘japri2an’ bae Si Om mah wis ngudag neng pendopo. Untung sing diudage kebeneran lagi laka bae neng tempate, agi repot ngurus musda keliling Jabar. Dadi adoh2 sing mBandung gah, neng pendopo andon nabuh gamelan bae..he..he..he..untung bli karo naro topi bodol neng kono, lamon iya kah akeh sing naro kencleng dikira hik..hik..hik..
    Trus gah Om ari neng pendopo kuh yonganan akeh kanah wong sing kaya ‘Pangeran Charles’ kah karo pada gemuyu dewek ting sliwer. Tp qt e bli kiyeng ngladeni. soale ujung2 e pada jaluk sumbangan.. ha..ha..ha…
    Ya maap bae lamon sing teng sliwer kah ana sampeyan. Siji, kerna mata e qt wis tua. Loro, kacamata qt e nembe jelas kapa ndeleng sing ganteng2 bae hek..hek..hek..
    Maka e gah sampeyan kuh rambut gimbale di nggo. amber qt apal yen kuen kuh Mbah Ayas. Tek tubruk bli wurung, trus langsung tek gered blih neng alun2 ngadep pring lima. Mai hormat sedelat, trus kon munggah mengduwur. Sampe pucuk, elos glayutan sepuase (mumpung akeh angin). Dadi penghuni anyar, baturi Bu Kukang hik..hik..hik..
    Ngko kapa saban esuk qt apel pagi, arep tek sawang bae sing kadoan ya…kwak..kwak.kwak.kwak..pantes kunuuuuuh…

    • Hek..hek..hek nyonganan pangeran charles e rada veteng jeh dadi bli kedeleng….(aja nyrawat keh, wis ntok peloke)……….

      Matur ksuwun pisan B nu2ng mau awan ntas ngobrol via (olih y) ‘japri’….njero wayah parek (dlm wktu dkat ) kula2 sing SLB arep sowan neng pendopo…serius mberesi sekolahan……

      Bos Tambang, Raden tumenggung lemabang edy sutrisna…..apa masih nduwe ciri2 keuripan…..B nu2ng tulungana gah iku kayae keurug2an lemah undung2, nyonganan salah ngeduk….umae krekel dikira bukit….ngeduke bari nggleleng pisaan…..wokakakak

      Wis bli kelingan neng batur tah Om……bli mampir2 acan2 meng SLB kuuh…..

    • dudu mengkonon bu guru biasa diluar. lagi dina jumat apa sabtu wingi kah, kita bari satpam wadon cilik yona kuh lewat adepan SLB jech. pas garepan markiraken mobil, eh ternyata akeh pisan mobil pejabat sing parkir neng halaman arep sampe meng jero, dadi bae kita bli sida mampir. bokat disangka luruh amplop jech ….

      • Baka lagi akeh tamu seh dina sabtu, tamu sing disdik bdg n gu2s slb mjalengka….trus dilanjut ke perdut alias glayem…..hampir 100 wong lah apa bli mblengeeerr….karo syukuran menang volly putra forgu ning cianjur kaah taun wingi…sampe mulek ning glayeme angine gede rada kurang seger soale mah campur karo grimis….

  19. batur-batur besatu…kita arep maturaken kesuwun pisan atas dedongane, Alhamdulillah kondisi kesehatane kita wis pulih, moga kabeh pada sehat…pada waras …
    Nunk : kita larae dudu lantaran disuguhi bolu karo sirop sing leget tapi gara-gara ngicipi godogan yuyu jeh…
    Om Wartawan : kita pan liren telung wulan dingin …webe jagaen ya aja pada tukaran, aja pada srawat-srawatan
    bos tambang : kenangapa bli nongol2 kuh …bener umahe kebanjiran tah?
    Bu guru biasa diluar : murid-muride kongkon bantu nawuh banyu banjir ning umahe bos tambang gah…
    Wibi: Nanti sy ke gn putri wib….ngambil kopian DVD ya..
    Apuk: wis nyambut gawe ning cerbon tah?

    Kinoy, Ety, wong junti, haryo, balad besatu sekabehe ayo gah pada niliki mene,,,,

    bu kukang eh bu ratu : mbuh gah kita bli arep ngomong dingin…..

    • Alhamdulillaahirabbil ‘Aalamiin, ya wis tenang bae kader wis pada tuwa, baka masih pada tukaran n srawat2an bae mah ngko tek giring diterapi neeng SLB …

      Selamat istrahat….met jumpa lagi anywhere ….

      • alhamdulillah, ayahnya nok hj eti wis digawa balik dina kien, bari ngurus adminstarasie, jaree mah nok eti, bos eka dkk lagi pada mangan boled merekah dingin jech…lapar yaaaaa…..

        ok lah et, salam buat bapak dan ibu, yang banyak istirahat biar kesehatannya cepat pulih…..amiennn

    • > Indra : dengan senang hati saya tunggu kedatanganmu, tapi jangan dipaksakan kalo masih gak sehat, yg penting istirahat dulu … aku memang rencana mo kirim tuh DVD lewat Dakota aja (kayak yg dulu) cuma sy agak lupa alamat kamu di Tegal, kasih tau ya … yang sy inget cuma no. 1517 ya … urusan ama mbak Rini dah selesai, udah ta’ kirim foto kanvasnya (20R/40×50) dan DVD masternya.
      O iya, kemarin (jumat) sy sudah bezuk bapaknya Eti, beliau sudah terlihat sehat, setelah menjalani operasi prostat (ada penyumbatan), sy hanya ketemu dengan ibu dan bapaknya, karena Etinya lagi pulang ke rumahnya … mnrt info, mgkn Bapaknya dah bisa pulang hari minggu besok.
      Demikian laporan sekilas pandangan mata … semoga cepat sembuh Indra …

      • Wibi, tentu aja Indra ga akan baca tulisanmu. Kan Indra dah izin cuti 3 bulan ga nongol dulu di web ini. Makanya kamu belajar basa plat E doooong, biar kamu bisa ngerti tulisan Indra di atas. Kalo ngliat di Absensi sih alamat rumah Indra di Jl. Pala Barat No. 1517 Tegal. Trus knp kamu ga sekalian aja sampein hasil pertemuan kemarin di rumah Lia di web ini? kan ga semua temen2 besatu sempet denger radionya Bos Kinoy? Maap lho ya ini mah cuma sekedar usul.
        Wib, bisa basa planet E tuh asyik juga lho..qt ga bakal dikerjai ama Si Om n Bos Tambang ha..ha..ha..
        Salaaaamm…

        • wah … sy gak nyangka … ternyata nunk sekarang banyak bicara (mgkn dl sy gak tau kalo kamu banyak bicara) … saluut. kamu mungkin salah sangka thdp saya, bukannya sy gak ngerti bahasa planet E, sy lebih pada mengharapkan Indra tidak serta merta beristirahat total dari web ini … sy yakin dia masih selalu memonitor (baca : mengintip) web ini, di saat itulah sy mengharapkan dia membaca tulisan saya, kalo soal alamat, sy memang lupa kalo Indra sudah menulisnya di kolom absensi, toh sy jg sebenernya bisa aja menelepon beliau …. jd kamu gak usah repot memberi saran seperti itu … okay?
          Soal pertemuan di rumah Ratna di Bekasi, bukan wewenang saya untuk menceritakan kepada teman2 di sini … pertemuan itu adalah programnya panitia Acara (Ade R dan Betty), sy hanya penggembira, dan tidak ada hal prinsipil yang harus saya sampaikan ke temen2 …. okay bu sekre ?…. and saya tidak takut tuk ‘dikerjai’ oleh Bos Tambang 3dy dan Om Wartawan Ayas dalam hal bahasa letter E, karena itu sy anggap sebagai candaan dan gurauan sebagai sohib dan teman lama … itu adalah warna pertemanan … salam

      • hik hik melas temen ikuh bu ghaisah di skahkmach…..driver on time jkt-dermayu hik hik hik….
        tumben temen suhu webai nulise rada dawa…rupane olih orderan adoh ya suhu…..

        • ha ha ha bukan orderan yg jauh yas, tapi abis makan cabe … kepedesan … Yas, titip salam tuk keluargamu ya … cici and bocah2, kapan2 sy pengen numpang makan lagi di rumahmu … ha ha.
          Tapi sebelumnya sy mo menginformasikan, barangkali Ayas dan temen2 belum tau … bahwa Bpknya Eti (H. Nuryadi) kembali masuk rumah sakit (RS yg sama, Mitra Keluarga Bekasi, tp ruangannya beda, kalo skrg … Dahlia 322, lt.3) hari ini, eh kemarin .. yg pasti tanggal 19 Januari 2010 siang … dikarenakan beliau tidak mau (bisa) makan sehingga kondisinya drop terus … mari sama2 kita doakan smg Bp. H. Nuryadi bisa segera pulih seperti sediakala, dan Eti serta keluarganya bisa menjalani ‘ini’ dengan kesabaran dan ketabahan … amiin.
          Kirim salam untuk temen2 boleh gak Yas … (padahal mereka juga baca ya … hi hi hi), untuk Ayas, Nunk, Edy, Indra, Apuk, Abing, Kinoy, Ani, Masayo, Diah, Eti dan Lilis … serta temen2 yg tidak dapat saya sebutkan satu persatu, entah kenapa … saya rindu dengan kalian ………………..

    • Syukurlah, nDra kl emang sampeyan lara dudu kenang qt mah. Ya wis aja parek-parek dikit karo godogan yuyu e, apa maning tekang ngemek lan ngincipi. Soale bokat nyapit kah melang turu e kebablasan jeh, jare kaya Kaji Ayas mah. Apa maning Kaji Ayas kah dedongae wis mengkanan kanah ‘Semoga amal ibadah e diterima di sisi Allah SWT ‘, kaya wis laka bae…hik..hik..hik..

    • Nilikane kudu mendi Ndra???? Nilikane ning facebook bae ya bari gampang. Hi-hi-hi-hi…… Aduh maaf-maaf kih dau eling maning ning web besatu. Ya ampun…..sibuk tiada akhir ya????
      suntuk…..
      angin…. andai kau tau aku resah
      kau tak kan mengibaskan sayap perkasamu
      karna kupasti tergilas putaranmu
      yang ku mau senandungmu….. selalu…
      membasuh kristal-kristal emosi yang pekat
      hingga jiwa nan kerontang
      melagu bak biduk melenggok di lautan
      angin……… sertakan aku melanglang
      menelusuri jagat
      hingga aku mengerti resah-resah yang lain
      berbaur dengan resahku.
      ha…………………………………..

      • nganggo batur sekabehane, mohon maaf ya qta nembe nongol maning, tp qta arep takon seuwise tek baca kabeh komentar sing ana ning web, bos tambang ko laka – lagi mendi ya? mudah2an sih tetep sehat, waras lan sugih duwit dadi bs traktir qta2an kabeh sebaturan ning warung Perdut pinggir laut limbangan

  20. Indra, sampaikan salam duka citaku buat Tatan ya, agar sabar dan tabah menghadapi segala cobaan yg dihadapi.Jg kpd Nok Ety, smoga ayahandanya lekas sembuh supaya bisa berkumpul kembali di tengah2 klg.Buat Bu Ratu Sejagat Kebun Raya Bogor yg baru datang dari liburan ke Luar Negeri, selamat bekerja kembali. Kpd Kaji Solichin semoga menjadi Kaji yg mabrur. Amiiin.

    Maap ya nembe nongol maning neng web. maklum neng pemda e lg repot akeh tamu wong demo ‘banyu ledeng’. dadi qt e mbaturi Kaji Yanto dikit, melas bokat klenger laka sing nampani.

    Bener kanah Lis,gara2 laka sing gelem dadi ‘Timmy’,dadi pa bubar kabeh.Bli tanggung2 ya qt e mbedale adoh pisan neng mbandung jeh he..he..he.., maune gah maune sampeyan bae atawa Nok Ety sing dadi ‘Timmy’ kuh.. soale kapa rambute dikepang atawa dikucir loro kah karo dipai pita warna warni.. yaah mirip jeh kaya kupinge ‘Timmy’ ha..ha..ha..

    Lis, amanate wis tek sampeaken neng ‘Babeh’. Jwbane tenang bae jeh nok ngko nonggoni pragat pilbup okt 2010. Sekien kondisi politike lg panas. qt e gah bli wanih ngomong akeh2 dikit, ngkoe melu2an panas. bisa2 reange dipecat dadi pegawe e he.. he.. he..Kepribe ya lamon pengen ngobrol blak2an lewat ‘japri’ bae tah? Soale kapa neng web mah bli aman. Apamaning neng kene ana wartawan gedean. Ikah Si Om matae wis mendelix bae karo kupinge wis mengduwur. Bisa2 kandae qt2 an temu ana neng headline koran esok bae. wadoouuw blai Lis.. aja sampe.

    Ooiiiiyy..Bos Tambang, elos qt mah bli wedi disentak2 kuh, kader gah wis biasa disentaki Pak yance kapa saban pidato kah ha. ha.. ha…Ati2 bagen qt katone alim gah ari ngomong kaya ‘ceplik’ (gara2 kake en mangan masakan padang sing dikayalaken Bu Ani kah).Trus qt mah bli kaya Si Om, nembe di cmes semono bae wis lara ati nrimane. ngomong dewek apa dewek kapa neng wie blolih nyewot, arane keok kuen mah …
    Qt mah Om bagen diarani si ‘ Buta dari Gua Jepang ‘ gah, masih katon ayune ora, daripada diarani ‘berokan’, neng endi2 gah laka sing kasep.

    Trus Bos Admin masa wania macem2 karo qt mah, soale wis tek sogok karo kue bolu lan sirop sing leget. dadi idep. malah kesuwun pisan dipai foto batur2 besatu sing ukurane segede2 gajah. Ndeleng si Tonex kaya wiwitan klapa, mandeng si Kinoy kaya kentongan mesjid, apa maning klejeme inget semar lg mesem. Trus neng guri Kinoy sapa kunuh, ana wong lemu maning,endase bunder,kupinge lancip mengduwur, rambut setitik, matae rada sutur, dadi inget karo ‘golek kencono’ celengane bocah, apa maning kapa diklambeni wayang. Sing luwih pantes maning kapa bli diklambeni, trus ditaro neng tengah2e klenteng dadi ‘tempekong’. Soale jare Bos Admin, ikih wonge sing sok nyolongo pulpen batur2 besatu, nggo ditancep2aken neng klenteng..embuh jare dewek mah amber apa ….Makae Bos Tambang mah neng endi2 gah jarang ana fotoe, soale wedi bokat diubek2 batur sekelas.. he..he..he..

    Noy, smoga bae reuni mengarep foto besatu msh komplit ya? Bli kebayang ya ketemu maning wis pada mengkenen.. malih rupa kabeh. Ya qt mah jaluk pangapura e bae kabeh bokat qt due salah. Nggo batur2 wadon msh kaya bengen ayu2 kabeh kaya widadari turun sing merkayangan, termasuk reang, kaya wiidadari sing ketinggalan selendang alias sing kari dewek, kari teka..kari mangan.. kari foto.. kari balik … maap ya…

    • Wareg temen kinih Bu…y wis matur kesuwun pisan, soale mah qt2 wis vegel nyawang ning arepan gedung kuh..ampyuun, qt2 kudu ‘ngomong atw njerit2 ning sapa konon’…………………..wis dikit sedulur qtae arep ngajar maning jeh…

    • los mana paga ngajar, pada ngebelani tarif banyu…sok lah kerja aken sing bener, supaya amal ibadaeh diterima…..

      pantesan sogokan bolu karo sirop, ya jelas kelenger lah si bos admin. gulae daerah dadi munclak maning, kudue manjing meng rumah sakit mbaturi bapake nok eti, eh kien mah bli gelem malah turu neng umah bae jech.

      weruh durung bu nnx..eh gantibae lah bu ghaisha hik hik hik…keren ya kayak wong wadon jepang…yen bos admin lagi lara kuh????? wis hampir telung dina kien, deweke ngletak bae neng kursi arepan umah, bli bisa lunga-lungan apa maning ndeleng isie web.

      sok baka bli percaya mah telp sekien, masa diangkatan nyongan lagi males mangan-males nginum n males sekabehane…..dan bu ghaisha kudu tanggung jawab karna kaken ngupai bolu karo sirop.

      eh bos tambang, apuk tolong gah tengokaken bos admin, bokat perlu bantuan konon, kita-kitaan siap bantu lah….

      wis semene dingin nulise eh pemberitahuane. bu guru biasa diluar baka nulis aja kanggo anonumous lah…tetep bae ketangguan bagena dikerudungi sarung kayak berokan gah hik hik hikkkkkkkk

      • Ya embuh qt sih bli weruh yen Bos admin duwe penyakit gula. Yong disuguhi ditenggak bae jeh….
        Kesuwun ya arane qt diganti kih bagus temen kinih, ya wis Yas qt gah bli garep nyebut sampeyan berokan maning. piis ah!

      • Mulane ari nyuguhi banyu meng tamu kuh dtakoni dikit…tanpa gula, pake krim or cucu..gula abang apa gula ….watu (khusus kangggo si Om)…..cepet eh mudah2an gelis waras y nDra sabar adate baka masih dmelasi ning Gusti Allaah mah masih diupai enak lan blenak..kamu kan orang baik pasti akeh sing dongakena waras..amiin..

        Bu ratu kuh kebribinen diundangi bae nyonganan..smpe mencelat meng LN…

        Ora kelingan ngupai aran Om, kelingane deke dewek bae, kuen gah olih nyelag ning TU..(lagi ja2n)…iya ketenger bae nyongan duwe kaca pembesare sherlock holmes yaa.

    • tobat ya… bu kukang rupane wis pragat tapa langsung meng luar negeriii cah……
      bos tambang, rupane mah bu kukang ngalih tempat tapae ya… padahal mun ngalih kah mending gah neng alun-alun dhermayu, neng pring lima kah. baka neng kono mah pasti dibaturi bu ghaisha lah…yongan bature… hehehehehe

    • ya wis gah dra eh bos admin, tolong istirahat bae dingin. wis tak pai cuti telung wulan lah aja buka-buka web.

      ya kanggo sementara mah…pengelolaane diserahaken dikit meng bos tambang apa bos radio….

      nah sekien mah wis turu maning ya….tapi aja kelabasen…kita wedi lah bokat ana apa-apa…hehehehehe… trus baka ana apa-apa aja gampang sewot….

      masa nembek ‘dibedili’ batur-batur mangkonon bae wis KO…bli kaci lah….hehehehehehe…

      sok pisan maning kih, nginum obat trus mangan sing akeh lan aja akeh pikiran, tapi mangan akeh mah olih supaya glis waras ya…..

      APUUUUUKKKKKKKKKKKKK sira mendi nang, wis sebulan kih babah kuh bli nongol-nongolllll…. kebanjiran tah nang umaeh kaya umaeh bos tambang … bener bli?????

      • …..bli beneeerrrrrrrr…….xi xi xi xi xi xi, bos tambang lagi ngurek lemah olih proyek anyar gwe terowongan jakarta dermayu….supaya bli kudu numpak mobil kari ngglundung bae sing leng…kader…yu2e wis ntok digodogi kabeh……dadi aja melang dicapit….

        • Indra, aku ga nyangka kamu emang bener2 sakit n hrs diinfus segala. maapin aku ya…Bener kata Kaji ayas kamu ga boleh banyak pikiran, karena semua manusia ga ada yang sempurna. Kita bisa banyak belajar dari Bu Guru Biasa di Luar yang tiap hari menghadapi murid2 yang tidak sempurna. Ada kesabaran, keuletan, dan penerimaan hidup apa adanya. Semua adalah anugrah hidup dari Allah SWT yang harus kita syukuri. Di dalam kemiskinan harta ada kekayaan hati, di dalam kemewahan hidup ada kesepian diri, di dalam penderitaan ada hikmah sebagai sebuah cobaan atau teguran untuk kita selalu sabar dan takwa kepada Allah SWT. Banggalah jadi diri kita sendiri sebagai mahluk Allah yang selalu bersyukur dengan apa yang kita terima dalam hidup ini. Ok Indra, aku percaya kamu adalah orang yang selalu optimis dalam menghadapi hidup. Dan kamu harus selalu yakin bahwa kesuksesan pasti akan kamu raih.

          Ada si Tonex yang sudah siap untuk membantumu memberi pola makan yang baik agar kamu bisa menjaga kesehatanmu. Ok teman segini dulu tq bye..bye..

        • Eeeehh..Bos Tambang mendi bae yaaaa…. ko bli nongol2 maning. tumben siihh.. Bener tah bu guru biasa di luar, Bos Tambang lagi gawe gorong2 anyar ? Apa lg repot ngupyaki banyu udan sing banjiri umahe ? Atawa lg latihan ‘berongsai’ tah nggo persiapan imlek neng klenteng… Bli biasane yaaa….. hik…hik…hik…hik… ( qt dadi gemuyu dewekan bae )

          • Bentul….Bu….bari ngerjai proyek sisan latihan barongsai ning jero leng jeh lumayan sewulan mah bokat bae rada padang jeh kulite…waduw awas gah meneng2 ketemu njemol karo nggawa trengkal….bos tambang ari nyewot enakan kabeh omongan digerus kabeh…bayangaken bae ….

            Ooom mendi seeh…kebanjiran maning tah lagi ngangkuti kertas taah…apa wis walik meng termayu….

            • tobattttt wis pada klangra kabeh kuh… bu gaisha, bu guru biasa diluar apa wis bli bisa tuku beras tah, masa kudu mangan intip bae…ati-ati gah bokat busung lapar mengko digumbangi Kadis kesehatan dr suwardi sirah…, kok ana busung lapar tambahan jech…

              siap bos admin, wis sekien mah mingslep dingin, neng batur-batur kabeh wis didonga aken, wis dimaaf aken, moga-moga amal ibadaeh diterima disisi_NYA…….

              dudu mengkonon bu guru biasa diluar. lagi dina kamis kah mau kah….kita dolang meng pendopo nggolet Pak Yance. Eh pas lagi kulantang-kulinting ndelengaken gamelan neng pendopo kah, eh ana bu gaisha lewat karo bature sing pns..

              mung waktu semono kuh, kacamata bu gaisha lagi bli dienggo. nah pas deweke lagi ngobrol karo bature kuh, kita lewat neng adepane…maksude mah garep nyapa konon jech..

              kita kuh wis pasang senyum-senyum dewek garep nyalami bu gaisha. eh rupanen deweke gah mendelik kok ana “Pangeran Carles” lewat trus bari senyum konon. tapi kedelenge kuh deweke bli apal neng raie “pangeran carles’ kih… hik hik hik..

              ya kitae dadi kagok garep nyapae gah…bokat diarani geer dewek ndeleng putri jepang mundun meng lapangan alun-alun kah. rupane mah waktu semono kuh, tas ndeleng pring lima, dadi kelilipen trus kaca matae dilorod bari ngucek-ngucek matae sing klilipen godong pring kah…

              ya wis…renange langsung ngeloyor maning bari gemuyu dewek… neng jero ati garep tak wadani neng web kien kih….ternyata bu timmy eh bu gaisha matae…hik hik hik baka ndeleng pangeran kece kuh…

              HOIIII bos tambang, butuh pompa banyu bli nganggo nguras umah kuh. Baka butuh, garep tak warah aken neng bos bayu dhermayau sing wing kantor jare bu gaisha didemo ibu-ibu jech hahahahaha…

            • Dadi kulite Bos Tambang kuh ‘peteng’ tah Bu? Qt nembe weruh, soale agi reuni kah bli sempet salaman kanah. Weruh2 soten neng almanak besatu. Kuen gah olih ngira2 dewek, endi ya sing arane Bos tambang ? Lamon bener kulite Bos tambang peteng kah Bu, ebat temen ya Bos admin, moto batur2 besatu kulite dadi ‘padang’ kabeh hik..hik.. hik..

    • Tobat ya Nok Nnx, barang dadi wong lemabang bae wis pinter ngomong, ketenger pisan doyan nanggae ya Nok, omongane kuh sebenere arep nganggo Pak Yance, cuma beli kesampean ya wis dadie blog di coret2 dadi sasaran, sing sering mangan intip Nok amber rada wani maning jeh.

      • Weruan temen kunuh ya Bos Tambang, qt wong Lemah Abang ? Aja2 saban balik sing klenteng tes latihan berongsai kah, sampeyan ingak-ingok bae neng gang umahe qt ya ?
        Ya iyalah Bos Tambang lamon bli doyan nangga mah qt e gah bli lancar basa planet E e kaya mengkenen.
        Sebenere qt pengen dadi wartawan kaya Si Om, tp bli kesampean. Dadi ana blog sepi kaya kuburan ya tek oret2 bae karepe dewek. endah kader gah laka sing baca. Itung2 lumayan nggo nglampiasaken hobi nulis hek..hek..hek…soale kapa ngirim neng koran bli sok dimuat, pd dibaliki maning…
        Olih bli ya Bos tambang, neng web iki qt pengen nulis pengalaman bengen neng besatu, duwe demenan ora kesampean ?

        • wah setuju pisan kita mah bu ghaisha, supah setujuUUUUUUUU..
          tapi ceritae kang seru-seru ya bu, cerita aken bae kabehane, kader gah kita-kitaan wis duwe pasangan dewek-dewek… kecuali sing pengen SLI ya bu….

          kagian bu gawe ceritae, tak tonggoni, bokat bae bisa kanggo ngilangaken stresssssssssss…

          eh bu ghaisha, kok tega temen sih…lagi dina kamis ketemu karo kita tapi kok kayae bli percaya ya… hik hik hik…

  21. kanggo batur-batur besatu85 sekabehan….yuk kita dedongan sedelat. Wis pirang dina terakhir, bpk h nuryadi, bapake nok eti, lagi dirawat neng rumah sakit bekasi.

    nok etie sih ngomong aja repot-repot niliki meng rumah sakit, tapi njaluk pidoae bae sakabeh batur. sok lah sapa bae sing baca tulisan kien, dijaluk sekerelaane ati..doa aken kanggo bapake nok eti, smoga cepat diwaras aken penyakit sehingga bisa beribadah maning meng Gusti Allah dengan sebaik-baiknya. diupai kesabaran dll.

    yuk kita donga bareng-bareng, dibarakoati Alfatihah…….

    • bos tambang, bu kukang, suhu webai…pada garep niliki bapake nok eti bli? baka meng rumah sakit, tolong salam aken ya meng pak nuryadi. semoga lekas sembuh dan bisa berkumpul dengan keluarga lagi. tks ya guys

      • Ayas, thx infonya … aku baru tau tuh bapaknya Eti msk Rumah Sakit … soalnya dah lama gak kontek2an … insya Allah kalo sempet nanti aku tengokin … salam

    • Amiiin…(Melu ma’mum ning ust ayas)… Et,smoga bp lks sembuh.
      Ed,lis,ndra,yah,nunk,puk,An,,lan batur sekabeh, sy mhn maaf des dan jan msh sbuk.mudah2an kdpan sy sdh bs konstr lg di web tercinta ini. Sy pribadi siap dukung program SMANIM. Demi dan atas nama BESATU mari kita sukseskan REUNI SMANIM 85.

      • noy … mhn infonya … apakah reuni SMANIM85 udah diiklankan di Prima FM? kalo belum …. toloooong ya (maaf, soalnya aku masuk penitia publikasi atas penunjukan paksa yth bp. ketu. Eka Suyasa) … kinoy baek deh … hi him, nanti biayanya tagihkan aja ke Ery Listiawati sbg bandahara reuni …. kalo sudah diiklankan … sy menghaturkan terima kasih banyak, smg amal ibadah kinoy diterima oleh Allah SWT … amiiin … hi hi

  22. Sekolah manjing maning. Wah…………. pasti sibuk buk-buk-buk.
    Hayalan,
    andai aku bos tambang, akan kubeli pertambangan Pertamina
    andai aku wartawan, akan kutulis biografi penduduk Indramayu
    andai aku guru SLB akan kuikutkan muridku olympiade matmatik
    andai aku bos radio, akan kusiarkan siapa pembunuh Nasrudin
    andai aku bu kukang, akan kutanami laut dengan pohon kelapa
    andai aku Nunung, akan kumakan seluruh nasi restoran padang
    andai aku adalah aku, akan berbuat apakah?????? beteeeee.

    • ya….ngayal jadi anak SLB yg dikirim olimpiade mtk ntu…..y kaan? xi xi xi xi xi…

      ya untuk ayhnda eti….smg Allaah SWT meringankan sakitnya n dberi kekuatan untuk brsabar dg sgla cobaan yg sdng diujikan ..dan smg cepat sembuh, Amiin.

      • walah mendi ya kinih bos tambang kuh…eh bu guru biasa diluar? wis suwe bli nongol-nongol, apa gorong-goronge kebanjiran tah trus yuyue bada bubar…..

        bu guru biasa diluar, kita garep takon serius kih…. ari aran aslie bu nunung kuh ‘Timmy mbedal’ tah…tobattttt keren temen kunuh kayak film ‘Ma Lampir’ bae…..hik hik hik….

        • Waduh Om, ikuh wara ana gah si Bu Slb kuh, aja kakeen mangan intip, tambah taun omongane rada2 jeh, wis weruh Bu, Nnx kuh idep, alim jeh ya (balaan ya Bu) di kek oge, wis Om lurua karung beras dikrodongi bae, kongkong dadi berokan bae tah Om ? kaya2 e mah mlayue santer kunuh.

          Wong Junti umae kebanjiran beli ???, jare cianjur lagi banjir ?, Bu kukang sorry wis beli tak sapa ya …..

          • Waah…si Om salah….film si Buta dari Goa Jepang kunouh….
            Apa sih bos tambange pengen intip taah…xi xi xi….

            Om ..Bos tambang, hari prtama masuk kelas …ampuun tobat murid qt kuh bnr2 tulen luar biasa….mau kuh siji2 kon crita keg. apa bae slama libur…laah pas aran Tri mulai crita yen ntas dolan meng pamanukan mngunjungi ka2nge jeh…tek takoni berapa hari? 3 hari, mulai hari apa? senin, selasa, danrabu…trus pulangnya kapan? …apa jawabe ….minggu Bu….coba gah jare sampeyan2 kabeh dadi sebenere si Tri ning pamanukan pirang dina?…..selalu mesem n xaxu wetenge…bli bisa nyewot…..pada bae karo mbaca web kien….

          • aih aih, dadi aran aslie bu nnx kuh si Buta dari Goa Jepang… duh cah melas teman sih. sumpah mati, kita mah nembek weruh aran aslie dina kien kih ya bu nnx kuh hik hik hik…. si Buta.

            eh bu guru biasa diluar, butae bu nnx kenang klilpen mandengi pring neng alun-alun tah…. ya wis bu anjing aken bae karo muride neng kono sing mau jawab dina minggu kah…pas cocoke kunuh ……..

          • Ning Cianjur mah ora ilok banjir bos. lemahe ora rata dadi banyu kuh nyluruk ora mandeg. Yongan ora weruh Cianjur ya wis gah masa ngertia cianjur. Waras tah bos tambang???? Bu guru SLB priwen olympiadee menang beli???? He-he-he-he………

  23. Innalillahi wa inna ilaihi rojiuun……
    telah berpulang ke rahmatullah ibu Hj.Sunartijah (Ibunda Tatan Sukma Aji/ kelas B2) pada hari Sabtu tanggal 9 Januari 2010 pukul 21.30 di desa Pamayahan Indramayu.
    Semoga segala amal ibadah almarhumah diterima Allah SWT dan di ampuni segala dosa dan kesalahannya..
    Dan bagi keluarga yg ditinggalkan semoga diberi ketabahan dan keikhlasan….amin

    • 5 skawan kuh +bu kukang, nok klinci n nok heni. tp bli sue bubar jeh..he..10x. tq ani, tunggu aku ya nunggu liburan lg

      hai kinoy, rupane meneng2 gah ngintipi web ya.jare sok ngetek2 dewekan? awas aja klalen kih gantian traktir mkn siang ya

      qt kah seneng pisan kp mandangi foto batur2 besatu neng almanak. apamaning kp ndeleng pas neng guri lurusane qt.

      • ….iya bubar nyonganan si ‘timmy’ e mbedal meng mBandung jeh..masa dadi 4 skwan ngko diumbangi ning P Komar laah..

        Bu Nu2ng coba gah konon ingoken kah ya2san gandasari e ‘Babeh’ kuh ning arepane SLBN 2 kaah…toli sisan meng bocah2 anak berkebutuhan khusus sing pada sekolah ning kono…mereka juga anak2 indramayu…(masa bli katon?)pernah ndeleng tayangan dian tv durung? hek 3x…punten kih Bu…akses e kan lwih parek n lwih d rungu konon….

    • Waduw…waduw…waduw….aja paduan bae ngloning kuh bu nu2ng…..ora kbayang species anyar sing bakal dadi…..(kayang apa ya?)…..xe xe xe xe….

      • Rejeki…rejeki ntas ketamuan Hasnayati n swamie….nganteraken almanak besatu…..eling2 batur sewilayah kulon ninganan…..ari kongkon bos tambang sing ngateraken sih qt gah bli ngandel pitung mulud…..ngko njemole sing gorong2 ning ngiringan umah kah…..sorry eh ma(ng)ap….bos aja mrengut dikit….

        • Ieh beli arep mrengut lah Bu, kita e dewek bae durung olih jeh sing arane kalender Besatu kuh, Boss Admin kih mumpung kita durung olih kalender Besatu tulung gah gambare editen bae, sing siji lagi manek pringe pendopo IM, siji maninge lagi grawilan ning wit pelem ya Boss.

          Eh Bu Nnx, ikih barang wis tua percobaane macem2 bae ya, masa sih wedus gimbal arep dikloning karo kukang, wis gah Bu, embuh kuh dadie setengah berokan setengae ww gombel, haaa…haaa, sorry Om, Bu Kukang baka arep nyewot ning Bu Nnx bae ya sing awit cilik durung pernah disentak kunuh Om, sok gah mono se kali2 mah sentaken gah.

    • duh aduh bu nnx, baka dadi tukang smes poli mah aja santer-santer gah nyemese, lara sirah bu nrimae hik hik hik….

      eh bu kukang…eh ratu kebon raya maksude mah, tolong gah bantoni nyrawat bu nnx karo bu guru biasa diluar. soale wong loro TKW anyar kuh lagi balaan, embuh janjian neng endi kunuh bisa balaan mengkonon.

      • Ala so rajin. Ning kono sing ora ilok nongol. Dau nongol kien wis ngomong2 sepi. Noy mendi bae ente???? Radioe kegawa ning angin tah??? Wis pragat reunian dadi ilang tanpa kerana. Sing bener bae. Lagi gawe ceplik kanggo dibakar maning tah Noy??? Dasar usil sil-sil-sil-sil…………………..1000X.

    • wah keterlaluan pisan bos radio kih. apa lagi puyeng tah bos…laka iklan sing manjing.

      ya jelas lah… neng web kien mah langka wong. sok taruhan pira bae gah bli balak menang. sing ana gah paling tulisan… dudu uwong jech bos… kwak kwak kwakkkkkkk

    • wah bos tambang, ikuh komentar neng duwur kuh blenak pisan…sapa sih kunuh bli nyebut aken arane….wedi bokat di cemesi tah….

      masa nembek muncul neng taun anyar wis langsung diskak macth….mun kita mah wis tak somasi kunuh…termasuk bos admine……

      • iya…ya bos tambang …sapi eh sapa sih kunuh….aja krodongan sarung baae kaya arep dolanan berok2an…ncak gah tariken buntute kuuh…..aja mlayu dikit….masa kudu diabseni bae y….wah si Om mah nglantur masa pring mati kon bisa duwur ….bli pada bosok bae gah untuung….y bli bu Nu2ng….wis aja dipendelixi bae…ngko kli2pen….ikuh ana wong krodongan sarung badeken sapa kunuh…sing ngrasa blikena mesem….

      • ya wis gah bu nunung n bu guru biasa diluar, tolong warakaken neng pak bupati dikit, pringe tak silih siji jech kanggko nyengget bu kukang sing bli gelem mundun-mundun, padahal gambar babadutane wis diapusi kabeh.

        bokat mah bu kukang eh bu ratu kuh kewedien ya ana gambare sing sejen, tapi raie pada bae. bokat mah mangkonon ya bos tambang. dadi sepanjang eh semenjelang taun baru winginane kah neng duwur bae ndeleng pemandangan tau baru.

        ari bu nunung mah ndeleng aken bae tanduran pring neng alun-alun sing bli bisa duwur, ari bu kukang mah sebalik hhehehehehe…..

    • eh siji manging sing klalen, ikuh sekalian sengget aken wong sing jare bu guru biasa diluar lagi krudungan sarung bae. bakat bae baka sarung kesengget mah kedeleng raie…. ciluuuuuukkkk baaaa…………..idih suster ngesot kunuh…. hik hik hik…

    • Waduh wis gah, langka juntrungane, arep nganter sapa jeh kitae, lagian ilang pulpune bae di eling2 sampe patblikur tahun, aja watir ya engko tak ganti karo poklote klenteng amber gede sisan ya.

      Baka Pringe bli duwur2 cabuten bae Om, gantien karo tanduran pelem, terus jukuten ibue kukang kah sing bogor di alih meng IM, wis ndangkote kongkong ngalih ningadepan pendopo kayae mah rada keren kunuh.

      Wong Junti ana request kuh bisa belih manek pring sing ningadepan pendopo IM jeh Nok ?

      • Ya bisa lah. Masa semono bae ora bisa. Kita kuh lagi nom2an kuh jago manek klapa. Terus juara panjat pinang sekabupaten Dermayu kuh sapa???? Ora weruh ya??? Ya pada kita gah ora weruh. Yongan durung ilok ana lomba panjat pinang. Tapi tulung aja ngremeaken wong junti ya. Soale due agem-agem jimat sing ratu junti kanah. Ayo wedi beli????

      • langka sing wedi nok junti, kabeh gah nembek wedi kuh baka bu kukang eh bu ratu kebon raya mundun sing tapaane neng duwur wiwitan jeruk nipis kang sering dienggong mang dul bakar sate junti kah…. sok baka bli percaya takon neng bos tambang sekien

  24. Bu kukang, Wong Junti, Wibi, Apuk durung absen ning tahun 2010 ya, sok gah ngomong dikit jeh, baka beli gelem ngomong cangkeme arep tak leteki letek sirah bonggan.

  25. Alhamdulillah….karo Gusti Allah kita masih dipai dawa umur, dadi kita masih bisa nyapa batur-batur besatu kabeh….
    bli krasa wis ketemu bari taun hijriyah/masehi anyar maning…
    sengaja kinih komentar-komentar sing wis lawas ning web besatu diilangaken maksude mah amber katone bersih maning..wingi kuh kita ngapus bari ngewacani komentar-komentar sing lawas dadi kelingan karo awit mula bisa terlaksanae reuni besatu…
    Kita kelingan bengen arep ngenteni rombongan jabotabek ning cikampek..bablas sampe cawang lantaran ngantuk…padahal tujuane mah arep pada meng dermayu tapi heran kenapa kita sing tegal kok dadak nonggoni ning cikampek ya….walah mumet…ketemu wibi, diah, ety, hanny trus ke rumah lilis, ketemu kusnadi, karlan, santi, kampong
    ketemu Abing karo Apuk ning kota tua trus dolan meng bogor..seteruse ketemu kinoy, suyanto, farichin, ayas, tohir, karjadi, mukaral, mutim, puncake pada acara reuni bisa kumpul telungpuluh papat batur-batur kelas besatu…baka lagi kumpul mah wis klalen kunuh lamun kita kabeh wis pada tua kuh,,,prasaan masih kaya bocah sma bae jeh….ning web keding gah pada guyone kuh ya mengkonon, klalen karo umur..kita dadi gemuyu dewek jeh ari waca ana julukan bu guru biasa di luar, julukan bos tamang, om wartawan, bu ratu kebon raya, terakhir ditambahi julukan bu kukang…

    mudah-mudahan silaturahim ini terus terjada….subhanallah….batur-batur besatu sing ana ning endi bae mudah-mudahan pada waras…mudah-mudahan pada sejahtera…mudah-mudahan selalu ana ning lindungane Gusti Allah…Amin.

    • Tambah taun komentare tambah dawa ya Boss, biasa wong tua seneng ngobrol, tapi aja gemek ngobrolaken penyakit dikit Boss Admin.

  26. Ya Allah, sucikanlah diriku dari berbagai dosa dan kesalahan. Ya Allah, bersihkanlah diriku darinya sebagaimana dibersihkannya kain putih dari kotoran. Ya Allah sucikanlah diriku dengan salju, embun dan air yang dingin.

    Ya Allah, sesungguhnya aku telah menzhalimi diriku sendiri dengan kezhaliman yang banyak dan tidak ada yang dapat mengampuni dosa melainkan hanya enkau. Karena itu, berikanlah ampunan kepadaku, ampunan yang datang dari sisi-Mu dan rahmatilah aku, sesungguhnya Engkau adalah Maha Pengampun lagi Maha Penyayang, amin

    Selamat Tahun Baru….semoga kita semua, keluarga besatu85 tetap eksis dan sukses.

    wassalam

    ayas

    • Aaamiiin, Om haji…..bos tambang ora cuma boled sing dibakar kuh…..yu2 e kari…tah wis pe2k rimeng . …kembang werna pitu y ana ….sajen taun baruan….ayo wis pada nglungsumi durung…baka masih angger bae y kurang tapa e ky bu ratu kah bli mentas2…..kulite kandel dadi angel mlodrokena e….

      Semangat lah pstv thinking bae….whatever …the show must go on jeh….sanajana reunian 3 thnan maning…ora ngaruh…kan ning web kien bs kapan bae qt2 pada obral obrolan…..

      Resume e bu nu2ng enakan y….kswun bu wis dwkili….

      • Tobat sekien tahun 2010 ngomonge wis bisa pitung warna ya Bu ?,, embuh jeh Bu, adate wong karangampel mah mengkonon, aja2 wis tambah tua bokat mah ya, dadi wis bli krungu.

        Bener Bu, Reuni beli reuni gah pada bae ari sering guyon ning blog mah ya Bu, piss ah !!

  27. Tak baturi, ya Bu Nunung, Sapa sing tas bakar2an jagung jech Bu ?, Bu, guru biasa diluar tah ?, bli mungkin Bu, sukra lagi beli usum jagung, wangwae bae bokat mah Bu Nunung sing dibakar kuh angger bae boled jeh, elos Bu Guru biasa diluar arep ngeles apa maning jeh tak enteni ya ?

    Bu Kukang pribe kabare ???, uwis gah nylungsumi ya arep dadi enom maning jarek dewek mah kunuh, angger bae Bu, dadi kepongpong gah metu kuh dadi kupu2 tua jech ?

  28. Hai Ani,Apuk apa kbre ?iya qt gah wis kangen mangan2 neng Rindu Alam karo muter2 neng Taman Bunga kah,tp laka sing ngjak
    Bu guru biasa d luar msh kewaregen jagung bakar tes taun baruan neng lembang jeh he..he..Bos Admin lg repot arep mermaki Batur2 Besatu kabeh….. Ya wis mengkonon bae laporane ani, apuk. maap bae qt sing jawab kinih, drpd laka sing nongol..

    • duh melas temen ya sekred pemkab kih, wis suwe ya bu nunung bli ‘jjs’, rupanemah ditaleni bae ya neng lakine…hik hik hik… tobaattt melas pisan cah….

      bos tambang, tolong gah nyilih yuyue dikit, aja buru-buru direbus trus dinakaken neng bu guru biasa diluar. ikuh tali neng tanganen bu nunung tugel aken kanggo capite yuyu mau kah.

      nah baka wis bebas, ya ajaken dolan lah muter-muter tugu monas jkt kah sing ana emase jech. soal kedelenge kuh, bu nunung wis mumet ndelengaken tanduran pring lima neng tengah alun-alun indramayu kang bli duwur-duwur… hehehehe….

      bu kukang, nok kaji eti, suhu webai dkk ayo gah selancar maning neng web kien. di tonggoni ya….

    • Ya wis sekien tek ajak Nung. Menea ya tek enteni. Aja mulek bae ning Dermayu ora. Sekali-kali jalan-jalan/piknik ning Puncak. Temenan kih Nung menea ya. Ajaken Lilis kuh bari refresing konon. Bari ora sumpek mikiri murid pintere. Ha-ha-ha

Silahkan tinggalkan komen anda di sini

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s